H. Can Kanca
Kırmızı Üye
- 11 Ağustos 2017
- 1.750
- 1.104
- 753
Olabilir ama 2.5 a gelmez zaten baktım 4e yakın alıyomuşvergi vardır
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olabilir ama 2.5 a gelmez zaten baktım 4e yakın alıyomuşvergi vardır
Yahu arkadaş kafan iyi mi senin bizim ne konuştuğumuzu okudun mu adam gibi ? 3e verirlerse tabi ki alalım vidayı..
işin içinde tinerciler varsa bonservis de yıllık maaş da baya inmiştir hemen daha fazlasını verip almak lazım. hatta bütün transferlerde önce fiko gidip fiyatı indirmeli sonra biz gidip almalıyız bizimkiler pazarlık yapmayı bilmiyorvida 4m civarı para alıyor kıevden. buyuk problem yaratacak olan sey de o zaten aynı parayı verırsek anca gelir bence.keske versek de jong cavanda coplerının parası
ukraynada vergi bizimkiyle aynı..kemiksiz 4 alıyor. aynı paraları vermezsek gelmez bence..bjk ocak ayı ıcın protokolu yapmıs bıle olabılır elımızı cabuk tutmamız lazım
e cem yılmaz da bu beberuhiyi itin bi tarafına sokmuştu zamanında .bu ergen tam bi mal he![]()
Mancini alır zeniteInter teknik direktörü Luciano Spalletti, Andrea Ranocchia'nın takımdan ayrılacağını açıkladı. (Rai Sport)
Her türlü karlı çıkarız bu iş den
Dursun Özbek: "Uçaklar inmeye başlayacak" ??????
bu ergen tam bi mal he![]()
Bjk mi verecek 4'ü?)
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ama vida kievde zaten 3 civarı alıyo diye biliyorum
SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Belhanda tarifesi olur benceKazandığı ücret hakkında bir bilgim yok sadece tahminen yazıyorum Mariano,Maicon bandına yakın ücret ödeyeceğimizi bekliyorum alırsak