Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ki hatta aynısını orta sahaya da yapmak lazım

Donk-De Jong-Selçuk-Umut G gibi çöpleri temizleyip adam gibi 1 orta saha alalım Tolga ile birlikte yedekte otururlar

bence böyle bi diziliş daha iyi gibi tolganın şu an oynadığı yere asamoah cuk oturur kağıt üstünde sol kanat ama sol iç mevkisinde daha çok göreceğiz

-----------------------muslera-----------------

mariano-------maicon--------vida--------gibbs

-------------------fernando-------------------

feghouli------ndiaye-----belhanda-----asamoah

-------------------gomis-------------------------

Asamoah o bölgede oynamaz.Sol bek,merkez orta saha ya da 3-5-2 nin solunda.Gol asist katkısı düşük olduğu için sol kanat oynayamaz.

Ts=> Sosa

fb=>Mor

diyorlar hatta Morun menajeri sıcak temastayız fenerle demiş..bir bilginiz var mı ?

bu ergen tam bi mal he
18f8d715ee8dc0fce0747d2cb1700692.jpg

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hakanın totosu fena kaşınıyo

TapaTalK

Asamoah o bölgede oynamaz.Sol bek,merkez orta saha ya da 3-5-2 nin solunda.Gol asist katkısı düşük olduğu için sol kanat oynayamaz.
bana kalsa da oynamaz ama tolgayı sol kanata yakın oynatma fikrini şuan benimsediği için o misyonu tolgadan iyi üstleneceğini düşünüyorum

Yapılır bildiğim kadarıyla tabi ki 8jk yapmadıysa zaten yapmışsa bonservis versek de gelmez

Aslolan Galatasaray'dır

bosmann 30 yasını bıtırmıs oyuncular ıcın gecerli vida 28 yasında.ikıncısı de aldıgı yıllık ucretı vermek gerekıyor bosa cıkması ıcın 4m euroyu kıeve versek kabul eder :D

bana kalsa da oynamaz ama tolgayı sol kanata yakın oynatma fikrini şuan benimsediği için o misyonu tolgadan iyi üstleneceğini düşünüyorum

Orası kesin de.Mecburiyetten öyle bir yola başvurdu.Linnes bu formunu sürdürürse asamoah-badou-fernando orta sahası yapabilir.Efsane olur.Hiç bir takım bize orta sahada üstünlük kuramaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt