Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizde gayet iyi oynadi. Sag bek oynadigina ragmen. Bu arada bu cocuk 20 yasindaydi bizde oynadiginda. Türkiyede genc futbolcularin pek zaman taninmadigi bir ülke malesef. Brumanin ilk senelerinde de çöp deniyordu. ;)

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bence stoper olarak bayagi vasatti, sag bek olarakta eh iste... Kanitlama manitlama yok... Duygusal yaklasiyorsun...

Not: Gelmesin demiyorum fakat kanitlama manitlama yok diyorum... Suanki durumu ne durumda bilmiyorum ama bizde oynadigi zamanki performansinda ise bize daha kalitelisi lagzim... Ha bu demek degildirki ileride bizim kalitemize ulasmayacak veya alinmasin... Alinir Serdarin arkasinda oturur (o zamanki performansiyla)

denayer stoper olarak leş

sağ bekte iş yapar ama orada zaten mariano denen übermensch var

Son düzenleme:
gibbs icin arsenal 8 milyon istemis

ali naci

3-Arsenal ile Gibbs için ilk görüşme yapıldı.
Gibbs için Arsenal 8 milyon Euro istedi.
Ancak G.Saray sol bek için bu rakamlara çıkmayacak
NACI

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

rodallega:

EN YUMUŞAK FUTBOLCU

Jason Denayer... Önce forvetlerin topu almasına müsaade ediyor, sonra müdahale etmeye çalışıyor.

4- Sol bek mevkii için Böyle bir bütçesi olmayan G.Saray, bonservis ile satın alma yerine Gibbs için Arsenal'e bugün kiralama teklifi geçti
Naci

bilmiyorum paylaşıldı ama

Arsenal, G.Saray'ın talip olduğu Gibbs için 8 milyon Euro istedi. Bu bedeli yüksek bulan sarı kırmızılılar, kiralama teklifi yaptı.Twitter

5 -Arsenal kiralama formülünü kabul ederse Asamoah transferinde sorun çıkarsa G.Saray, Gibbs’i 1 yıllığına kiralayacak
Naci

yüzde 80 çok güzel bi ihtimal.ben tekrar uyuyayım

[FONT="][URL="https://twitter.com/futbolarena"]Futbol ArenaOnaylanmış hesap @futbolarena[/URL] 17 sn.18 saniye önceDaha fazla

[/FONT]

[FONT="]ÖZEL - Arsenal, G.Saray'ın talip olduğu Gibbs için 8 milyon Euro istedi. Bu bedeli yüksek bulan sarı kırmızılılar, kiralama teklifi yaptı.
[/FONT]

Türkiyeye en son gelen ingiliz oyuncu kaç yılında gelmişti.Hatırlamıyorum bile? Ferdinand vardı 20 yıl önce.1 de ankaragücüne gelen karaoğlan vardı.Başka da yok TÜrk futbol tarihinde..

asamoah cok onemlı yav bızım ıcın.ben bıtmıstır dıyordum ama sanırım gerı vıtes baslayacak juve bırakmıyor gıbı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt