Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dejong -donk - cavanda bunların kalmasıda ayrı üzücü bir olay . Ayrıca hakan ve Selçuk madem kulüp bulamıyorlar Galatasaray sevgileri varsa indirsinler ücretlerinide sevgi saygı kazansınlar .

Roma Iturbeyi Club Tijuanaya (Meksika) kiralamis

Asamoah olmazsa ölmeyiz de gelirse çok güzel çok be

LG-H990 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

d.a.ö: ben taraftara buradan selam gönderiyorum. bundan sonra tüm maçlarda bekliyoruz.

DHxAuElWsAQkOg4.jpg:large

Asamoah'la ilgili soruya Özbek: "Transfer sezonunun bitmesine epey zaman var. Eksiklerimizi biliyoruz ve gidermek için çalışıyoruz."

Gs tv acin

Hoca sistem üzerine calisma yaptiriyor,orta saha ve forvete pres uygulatiyor

bence biz asamoaha min.3 milyon teklif ettik öyle kalitede bir adam 2.3 milyona gelirmi hic ali naci kıcından uydurmus resmen

asamoah transferinden sonra(inşallah) yapılması muhtemel transferlerin kiralık genç olması gerekir bence. zaten aldığımız oyuncuların hepsi 11 oyuncusu olduğundan seneye yalnızca birkaç takviyeyle yeni heyecanlar katılabilir aramıza

Suan oynadigimiz sistemin yazdiginla alakasi yok aslinda

d3fb42e71a0fd0a79550f66d7a98eb45.jpg

Osmanli macindaki düzen bu,linnes yerine hucumu iyi olan bek yani asamoah

Rodrigues'un yerine ise gezgin forvet rolunde feghouli olacak

hücum oynadığımız için böyle çıkmış(3-5-2) geride beklerken 4-1-4-1 şablon. bunu igor başlığında belirttim başgan. net olarak 3 lü yada 4lü oynamıyoruz vaziyete göre şekilleniyor. çok geçişli bir oyun şablonu var igorun. arifin dizilişi hiç olmamış ama belhanda o kadar solda oynamıyor.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt