Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forum da kimi görsem emre için almanya ispanya ingiltere ye gitmeli diyor ama bize gelmesini istemiyor:) madem bu adam da bu potansiyeli görüyorsunuz bizde neden olmuyor?

Bu Muzzi midir nedir o konu hakkında resmi ağızdan bir açıklama var mı beyler ?

Muzzi Ozcan‏ @Muzziozcan

Yakinda Gereken Aciklamalar Yapilcak! Bazi Gercekler Ogrenmek Zamanini Geldi ! Hersey Siyah Beyaz Olucak ! Turkiye Milli Takim Kim Ve Kim Ne Yapti Hersey Anlaticam ! Hersey Siyah Beyaz !

bu var ama Emre ile alakali mi bilemiyorum

yoksa yalanlardi herhalde

:))

Ekli dosyalar

• IMG_4525.webp
    IMG_4525.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 117
Forum da kimi görsem emre için almanya ispanya ingiltere ye gitmeli diyor ama bize gelmesini istemiyor:) madem bu adam da bu potansiyeli görüyorsunuz bizde neden olmuyor?
Futbolcu gelişimi için rezil bir ligiz bence. O yüzden olabilir. Hiç bir topçu osmanlı denen rezil takımın rezil sahasında kendini geliştiremez. Örneklerden sadece biri ve çok küçüğü. Ayrıca avrupada da yokuz

Futbolcu gelişimi için rezil bir ligiz bence. O yüzden olabilir. Hiç bir topçu osmanlı denen rezil takımın rezil sahasında kendini geliştiremez. Örneklerden sadece biri ve çok küçüğü. Ayrıca avrupada da yokuz

Emre kendini bulacağı lig ve takım olarak şuan belkide dünyanın en iyi takımında oynuyor bu adamlar göremiyor bu cevheri de biz mi görüyoruz da kıyamıyoruz burada oynamasına?

Turkiye Milli Takim Kim Ve Kim Ne Yapti Hersey Anlaticam ! Hersey Siyah Beyaz !

Muzzi özcan

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Emre kendini bulacağı lig ve takım olarak şuan belkide dünyanın en iyi takımında oynuyor bu adamlar göremiyor bu cevheri de biz mi görüyoruz da kıyamıyoruz burada oynamasına?
Abi dediklerinde haklılık payı olabilir, ben şahsen herhangi bir dönemdin de burada da oynamasını kesinlikle isterim. Ancak burada kendini geliştirebileceğini düşünmüyorum.

Muzzi Ozcan‏ @Muzziozcan

Yakinda Gereken Aciklamalar Yapilcak! Bazi Gercekler Ogrenmek Zamanini Geldi ! Hersey Siyah Beyaz Olucak ! Turkiye Milli Takim Kim Ve Kim Ne Yapti Hersey Anlaticam ! Hersey Siyah Beyaz !

bu var ama Emre ile alakali mi bilemiyorum

yoksa yalanlardi herhalde

valla kaydırıcak özellikle emre mora son bir darbe vurucak hani milli takım kariyeriyle oynamasa bari çocuğun şerefsiz ama modumuzun da yazdığı gibi anlaşmaları bozulmamış olsaydı kardeşim yalan haber itibar etmeyin deyip foto koyardı emre morla.

Emre mor bize niye gelmesin feghouli var gary var küçük arda turan olur buraya gelirse o yüzden istemiyordur forum ki o yaşta bir futbolcu Türkiyeye geliyorsa normal değil bence avrupada emre morun oynaması hem milli takım hemde kendisi için daha iyi olur

Abi dediklerinde haklılık payı olabilir, ben şahsen herhangi bir dönemdin de burada da oynamasını kesinlikle isterim. Ancak burada kendini geliştirebileceğini düşünmüyorum.

Vala güzel kardeşim ben şahsen çok büyük futbolcu olacağına inanmıyorum beğeniyorum keratayı ama her böyle genç hızlı adamlara messi muamelesi yapıyoruz gelsin oynasın işte tabanca gibi adam iş yapar..

Vala güzel kardeşim ben şahsen çok büyük futbolcu olacağına inanmıyorum beğeniyorum keratayı ama her böyle genç hızlı adamlara messi muamelesi yapıyoruz gelsin oynasın işte tabanca gibi adam iş yapar..
Kesinlikle yapar abi. Bende şuan zaten tam olduğunu düşünmüyorum. Yetenekler süper ancak futbol zekası çok düşük bence.

Vallaha Almanya'da mental olarak gelişme göstermeyen bir çocuk başka nereye giderse düzelir bilemiyorum. Kuzey Kore olabilir, orada adam ederler Emre'yi.

Adamın sesi titriyor korkudan. Daha belini doğrultamaz o. Bu arada twitterda bu olayı gözden kaçırmayan ve gündeme getiren herkese de teşekkür etmek lazım.

keşke kadıköyde eboueye muz sallayan şerefsizlere karşı da gözden kaçırılmasaydı. bu memlekette ırkçılığın en büyüğüne f5 yönetimi sahip çıkmış muz sallayan o ırkçı şerefsizlere birde basın açıklaması yaptırmış ve medya da 3 maymunu oynamıştı. bizim aciz yönetimimizde konuya herkes gibi seyirci kalmıştı. şimdi bir tane gereksiz biri sahipsiz diye rahatlıkla herkes üstüne gidebiliyor, ucuz kahramanlık yapıyor. bu 3 maymunu oynayan medya da en az bu terbiyesiz kadar ırkçı ve suçludur.

Son düzenleme:
Sinan Engin: "Emre Mor, TR'de hangi takıma gelecek?"
Muzzi Özcan: "Emre yeni menajeri ile yeni bir takıma gidecek. TR değil"

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt