Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 34.270
- 24.318
- 3.093
Forum da kimi görsem emre için almanya ispanya ingiltere ye gitmeli diyor ama bize gelmesini istemiyor
madem bu adam da bu potansiyeli görüyorsunuz bizde neden olmuyor?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu Muzzi midir nedir o konu hakkında resmi ağızdan bir açıklama var mı beyler ?
Futbolcu gelişimi için rezil bir ligiz bence. O yüzden olabilir. Hiç bir topçu osmanlı denen rezil takımın rezil sahasında kendini geliştiremez. Örneklerden sadece biri ve çok küçüğü. Ayrıca avrupada da yokuzForum da kimi görsem emre için almanya ispanya ingiltere ye gitmeli diyor ama bize gelmesini istemiyormadem bu adam da bu potansiyeli görüyorsunuz bizde neden olmuyor?
Eğitemeyiz korkusundan galiba . Ciddi eğitime gereği var.Forum da kimi görsem emre için almanya ispanya ingiltere ye gitmeli diyor ama bize gelmesini istemiyormadem bu adam da bu potansiyeli görüyorsunuz bizde neden olmuyor?
Futbolcu gelişimi için rezil bir ligiz bence. O yüzden olabilir. Hiç bir topçu osmanlı denen rezil takımın rezil sahasında kendini geliştiremez. Örneklerden sadece biri ve çok küçüğü. Ayrıca avrupada da yokuz
Abi dediklerinde haklılık payı olabilir, ben şahsen herhangi bir dönemdin de burada da oynamasını kesinlikle isterim. Ancak burada kendini geliştirebileceğini düşünmüyorum.Emre kendini bulacağı lig ve takım olarak şuan belkide dünyanın en iyi takımında oynuyor bu adamlar göremiyor bu cevheri de biz mi görüyoruz da kıyamıyoruz burada oynamasına?
Muzzi Ozcan @Muzziozcan
Yakinda Gereken Aciklamalar Yapilcak! Bazi Gercekler Ogrenmek Zamanini Geldi ! Hersey Siyah Beyaz Olucak ! Turkiye Milli Takim Kim Ve Kim Ne Yapti Hersey Anlaticam ! Hersey Siyah Beyaz !
bu var ama Emre ile alakali mi bilemiyorum
yoksa yalanlardi herhalde
Abi dediklerinde haklılık payı olabilir, ben şahsen herhangi bir dönemdin de burada da oynamasını kesinlikle isterim. Ancak burada kendini geliştirebileceğini düşünmüyorum.
Kesinlikle yapar abi. Bende şuan zaten tam olduğunu düşünmüyorum. Yetenekler süper ancak futbol zekası çok düşük bence.Vala güzel kardeşim ben şahsen çok büyük futbolcu olacağına inanmıyorum beğeniyorum keratayı ama her böyle genç hızlı adamlara messi muamelesi yapıyoruz gelsin oynasın işte tabanca gibi adam iş yapar..
Alıcılarınızla oynamayın SON DAkİKA gelişmesi var..
kız mesaj atmadıki hala
kız mesaj atmadıki hala
Adamın sesi titriyor korkudan. Daha belini doğrultamaz o. Bu arada twitterda bu olayı gözden kaçırmayan ve gündeme getiren herkese de teşekkür etmek lazım.