Gökhan Karaman
10 Numara!
- 16 Haziran 2009
- 18.586
- 5.177
- 2.493
Merhaba asamoah geldi mi
feguliiiiii ?❤
feguliiiiii ?❤
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rodallega çok bitik diyorlardı hocam bize kanat özellikli ayağı iyi bir adam lazım.Rodallega için Balta-DE Jong-Tarık Çamdal-Selçuk İnan'dan oluşan teklif kombinasyonları yapsak 1 taşla 2 kuş vururuz
Mert arkadaşımın arkadaşı aşırı fanatik Fenerliymiş bence iyi oldu gelmemesi.Stoper mevkimiz transfer alarmı veriyor . Serdar Aziz el bombası gibi . Ahmet anca takımın 4.stoperi olur . Mert Günok da yazık oldu . Eray a güven mi olur Allah aşkına
aynen oyle hocamSıkıntılı bir süreçteyim şahsen ama bu süreçteki tek keyfim Galatasaray oldu. Haftada tek 90 dakikayı iple çekiyorum keyiflenmek için.
Durmadan devam böyle. Seriyi bozmadan devam.
Tam Asamoah'ın oynadığı her yer :-)Güneş bile Asamoahhhhhhhhh diye bağırıyor...
![]()
?Maiconu karşımda görsem abi top benim değil zaten sahayada yanlışlıkla çıkmıştım der giderim
feguliiiiii ?❤
Boştakilerden bu tanıma uyan Tudor'un eski öğrencisi Ermin Zec varRodallega çok bitik diyorlardı hocam bize kanat özellikli ayağı iyi bir adam lazım.
Sol ön için Lucas Piazon denenebilir
Keşke yerli bulabilsek bu pozisyon için. Deniz Türüç iyi ama çok pahalı.Boştakilerden bu tanıma uyan Tudor'un eski öğrencisi Ermin Zec var
Akhisar da iyi hocam.Sivasın durumunu soranlar olmuş Konya dışında hazır bir Anadolu takımı görmedim açıkçası.. Kadroların kalitesi artmış ama takım olgusu oluşmamış ..Skorlara aldanmayın çoğu leş gibi oynuyor .. Zaten 18 takım içinde bizim dışımızda 2/2 çıkmamasından da anlaşılıyor sanırım..
???Beyler kaaaaaaaapppppppp
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi