Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bugun yüzerek geldik eve
sel basti her yeri la
083a8675f915cd293fcb9f9024391f92.jpg

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

Asamoah olmuyosa o bütçeyi stopere aktarabiliriz aslında.Mevcut piyasada kaliteli sol bek bulması zor Linnes iyi kötü idare eder orayı stirnic gibi bi çöp alacağımıza hiç almayalım sol bek daha iyi

Asamoah olmuyosa o bütçeyi stopere aktarabiliriz aslında.Mevcut piyasada kaliteli sol bek bulması zor Linnes iyi kötü idare eder orayı stirnic gibi bi çöp alacağımıza hiç almayalım sol bek daha iyi

Ben de onu yazmıştım. Sol bek ve stoper bizim için büyük bir delik şu an. O deliği ne kadar kapatabilirsek bizim için o kadar iyi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

takım düzeldi forumdaki aktifligin %70i gitti

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bilimum kuş ve kimyasal bağımlıları takım kötüyken girip tudora sallayıp selçuk u övüyordu. Ortalığı karıştırmak için tröller geliyordu onlar da artık yeni GALATASARAY'ı daha fazla övmemek için gelmiyorlar.

yazik lan adam yolda kaldi

bir kez daha bem pedere hayran kaldim yalniz
evi tepeye dikmekle cok dogru yapmis
b3e1a651be6e169106bae1e864c8ce21.jpg

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

Sinan Gümüs Hamburgu reddetmis Benfica çekilmiş transferden elde patladı kısaca

5M bonservisi az buldular fiyat yükseltmek istiyorlar.Rahat olalım.Zaten biraz mantık kuracak olursak koca juve tek bi oyuncuya mı bağlı!! (Collina yazmış)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Asamoah olmayınca aşkın hesabı korumalı moda almış sanırım twitler görünmüyor :asd:

puro falan diyodu oda ilk kez patladı galiba.

Asamoah olmayınca aşkın hesabı korumalı moda almış sanırım twitler görünmüyor :asd:

puro falan diyodu oda ilk kez patladı galiba.
Kesin net konuşmayacak kimse transfer konusunda.
Garantisi olmaz bu işlerin. Puro muro yakalım dersin gelip o puroyu adamın bir tarafına sokarlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt