Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
asamoah'da 3-4m isterdi...fiyatlarda yukseliyor transfer döneminin son haftasi artik avrupa'da.

aslinda en iyisi transferleri 1 eylulden sonra yapmak olacaktir

zaten muhtemelen bizimkilerde oyle dusunuyordur. durmadan 6 eylule kadar zamanimiz var diyip duruyorlardi. heralde avrupadaki donemin kapanmasini bekliyorlar

Asamoah gelecek bence juve fiyat artırmamız için spinazollayı öne sürüyor bana göre dursun sol beke kanata adam alacağız demişti gibbs ve asamoah ikisi birden olabilir

Aslolan Galatasaray'dır

Spinazzola sağ ayaklı sol bek oyuncusu gerçekten ilginç bir detay eeee bu adamı alacaklarına lichtenstein'ı kadrolarında tutsalar aynı hesaba gelecek benim düşüncem asamoah gelmek istiyorsa bir oyuncu mutsuzsa zorla da güzellik olmaz sonuçta adam Twitter'dan resmi olmasa da transfer için spoiler verdi bence tamamen fiyat politikası yapıyorlar bizim 4-5 verdiğimiz söyleniyor onlar ise 10'a yakın bir rakam istiyor gibbs olayı da juventusun inadını kırmak adına yapılan bir girişim olabilir bakın biz size muhtaç değiliz ya kabul ederseniz ya da biz yolumuza bakarız asamoah da tabi bu durumu görünce kulübüne daha cok baskı yapar sonunda bir kaç güne geleceğini düşünüyorum tamamen kişisel bir düşüncedir

Son düzenleme:
- ıssız bir adaya düşsen, eski/şu anki arsenal oyuncularından hangisini yanına alırdın ve neden?
* muhtemelen eboue'yi alırdım. tanıdığım en komik insan, adaya neşe getirirdi.

gibbsin bi taraftarın sorusuna cevabı:D

portolu sagbeki alabilir juventus,asamoh her türlü yolcu

Asamoah gelecek bence juve fiyat artırmamız için spinazollayı öne sürüyor bana göre dursun sol beke kanata adam alacağız demişti gibbs ve asamoah ikisi birden olabilir

Aslolan Galatasaray'dır
İkisi birden olursa boşuna oynatırmasınlar ligi :)
Şaka bir yana... Yuhhhhh yani :)

baska sol bek yokmu dunyada asamouah gelmezse napacaz

gibbs'i bunak wenger hicbir hazırlık macında oynatmamıs yani gibbs yolcu ama tabiki epl den isteyecek 3-4 tane takım vardır

asamoahta yolcu bence cünkü juventus transfer yapmaya basladı ve para lazım az paraya vermek istemiyor

7 milyonları görürürz bence asamoahta

gibbs'i bunak wenger hicbir hazırlık macında oynatmamıs yani gibbs yolcu ama tabiki epl den isteyecek 3-4 tane takım vardır

asamoahta yolcu bence cünkü juventus transfer yapmaya basladı ve para lazım az paraya vermek istemiyor

7 milyonları görürürz bence asamoahta

Asamoah + wellinton yapıp transferi kapasak da olur yeri gelir Linnes - asamoah / asamoah - garry / asamoah - belhanda da oynayabilir bence yeterli olacak gibbsten cok bu kadronun joker bir oyuncuya ihtiyacı var o kadar para saçtık 7 verip bir an önce kadroya katalım sene sonu fazlasıyla çıkarırız

Gibbs'i kiralayıp önümüzdeki sene Asamoah'ı beleşe almak lazım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

[IGM]BYHEpHCn7-w[/IGM]

Gomis'in bakışı :heart:

gercekci olun ve asamoaha odaklanın gibbs tamamen hayal yani getiremeyiz,piyasa düsürme amacıyla ortaya atıldı bence

[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD="class: alt1"]Melih Akan[/TD]
[TD="class: alt1"]22.08.2017[/TD]
[TD="class: alt2, bgcolor: #F9F9F9"]5 Gün[/TD]
[TD="class: alt1"]27.08.2017, 22:00[/TD]
[TD="class: alt2, bgcolor: #F9F9F9"]4 Gün, 21 Saat[/TD]
[TD="class: alt1"]Uyarılara rağmen aynı tavırları sergilemek, üyeleri kandırmak.[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

şu cümleye nedense 2-3 dk dır gülüyorum. :asd22:
:asd:

GSCimbom Mobil App

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt