Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yakında Asamoah ve Denayer'i havalimanında grev yapıp tavla oynarken görebiliriz.

ne alakası var

juve bizi niye sevmesin

ezeli rakibimiz mi bunlar

juventus mutsuz adamı tutmaz bir şekilde bitecek diye inanıyorum....ranocchia konusunda kararsızım olabilir aslında

Asamoah'in mutsuz falan oldugu yok o da bizim teorimiz bence.
Bana bir teklif var ama karar sizin demistir en fazla.

Koray bu güne kadar oynadığı hiçbir maçta vasatın altına düşmedi arkadaşlar. Stoper transferi yapılmazsa sezon içerisinde Serdar Aziz'den formayı kapacağını düşünüyorum.
Sol bek konusuna gelecek olursak; Asamoah kariyeri boyunca 4lü defansın solunda neredeyse hiç oynamadı. 3-5-2 solunda oynamakla 4lü defasin solunda oynamak çok farklı. Gibbs daha iyi olur diye düşünüyorum. Asamoah'ın avantajı da sol bekte tutmazsa başka mevkilerde rahatlıkla değerlendirilebilir.

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

---------------Eray

Sabrı semıh chedjou hakan

------Selcuk tolga

Yasin Sneıjder sınan

--------------Eren

feguliiiiii ?❤

Astanali Kabananga Gomisin Garry nin ve Feghoulinin yedegi olabilir Aslinda Türkiyede müthis isler. Dün Celtic maçina Baktim. 1.5-2 milyon bonservis Isterler en fazla

Sent with all of my love for the one and only GALATASARAY

Stopere bu yıl için kiralık Ranocchia güzel olabilir. Önümüzdeki sene de bütçenin büyük kısmına first class sol stoper alırız.

Iwobi kesin mi kaynak ne ?

sol bek Abdulrahman gelebilir Schalke vazgecerse, umarim haberler dogrudur.

Bein zor diyor.. senin gibi juve'nin taaaa

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

[FONT=&quot]Galatasaray, Welliton ile 2 yıllık anlaşma sağladı. Transferin ilerleyen saatlerde açıklanması bekleniyor. (CNN TÜRK Spor)[/FONT]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt