Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valbuena olmasaydı fb 2 haftada 0 puan çekmişti. Adam tek başına savaşıyor resmen. Keşke biz alabilseydil, tam bu takımlık oyuncuydu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Transfer doneminin bitmesine 15 gun var. Cenk Ergun osmanli macindan sonra transfer konusunda bir gelisme yok demisti. Bari firsat transferleri yapin.

Leicester'de kadroya giremeyen Ahmed Musa ve Nampalys Mendy

Liverpool'da dusunulmeyen Markovic ve Sakho

Everton'da dusunulmeyen Niasse

Chelsea'de dusunulmeyen Loic Remy ve Baba Rahman

Wolfsburg'da istedigi sansi bulamayan Ntep

Taraftar gaza geldi hemen yine. 4 transfer ihtiyacımız daha var diyor. Asamoah ve gelirse yedek santrafor gelsin yeter. Kadro zaten ligin en iyisi

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ilk 11 olarak evet ama yedek kulubesi cok dusuk seviyede.
Sezonda tr kupasi dahil en az 45 mac yapacagiz, ayrica bunun kart cezalisi sakatligi vs var o yuzden 4 5 tanede adam gibi yedek lazim.

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

Az önce NTVSpor'da forumumuzdan birinin birebir aynı isimli biri Fenerbahçeli olarak mesaj attı ve okundu. Üstelik sık sık şüphe çeken birisi. İlginç geldi bana.

DH7tDOrXYAEtqCH

Bonservisi 40m+2m bonus

Mesaj Soldado'nun oynayıp oynamaması ile ilgili idi. Arkadaşalr isim vermeyeyim zira isim benzerliği de olabilir ama soyismi çok yaygın olmayan bir ad olduğundan şüphelendim. Buradaki mesajalrı da ilginçti.

Yargısız infaz olmasın diye isim vermiyorum. İnsanları durduk yere linç etmeye gerek yok.

Valbuena olmasaydı fb 2 haftada 0 puan çekmişti. Adam tek başına savaşıyor resmen. Keşke biz alabilseydil, tam bu takımlık oyuncuydu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İyi oyuncu da bizim takımı yavaşlatabilirdi.Ayağında çok top tutuyor.2 haftada 57 top kaybı yapmış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt