Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DH-XsflXUAAX5MV.jpg

duyduğum en güzel haber çok sevindim hakettiği para o kadar

eren'de varken welliton avrupada yokken olmasa da olur bir hamle

çöplerden kurtulmalı bir an önce asomoah'ı almalı bir defans hamleside yaparsak tadından yenmez.

Yalnız bu kuru sabitleme olayı iyiymiş. Aslında 2 görünen adam 1 kazanıyor şu an neredeyse. Selçuk içinde böyle bir durum varsa en azından düşündüğümüz kazığın bir kısmı dışarıda kalıyor olabilir.

Yalnız bu kuru sabitleme olayı iyiymiş. Aslında 2 görünen adam 1 kazanıyor şu an neredeyse. Selçuk içinde böyle bir durum varsa en azından düşündüğümüz kazığın bir kısmı dışarıda kalıyor olabilir.

selçuk un sözleşme maddelerinde tam tersi durum var.her sene için kur güncelleniyor

Vefasiz bir adammis ... Arkadaslari kur sabitlerken o her sene yukselen kurdan faydalaniyor

selçuk ve burak ile sözleşme yenilenirken ünal aysal kuru sabitlemişti....ama hakan balta'nın sözleşmesi yenilenirken emsalden otomatik olarak kur yenilenmesi gerçekleşti...sabit kur ortadan kalktı

Vefasiz bir adammis ... Arkadaslari kur sabitlerken o her sene yukselen kurdan faydalaniyor

bir yerde okumuştum sizde okumuşsunuzdur selçukla ve burak aynı anda sözleşme yenilediler.ikisi de aysal başkandan randevu almışlar ama burak ve menajeri önce gitmiş işi halletmiş, selçuk ve menajerine sadece imzalamak kalmış.sonrasında selçuk un menajeri "ya nasıl bir sözleşme imzaladık burak ve menajeri nasıl bir anlaşma yapmışlar böyle" diye keyifle anlatmış.

burak denen zerzavatın mirasıdır aslında selçuk

daha önce de dedim burak futbolu bırakınca kesinlikle menajer olacak

selçuk ve burak ile sözleşme yenilenirken ünal aysal kuru sabitlemişti....ama hakan balta'nın sözleşmesi yenilenirken emsalden otomatik olarak kur yenilenmesi gerçekleşti...sabit kur ortadan kalktı

benim hatırladığım sözleşmesinde ayrıntısıyla yazıyor nasıl fiyatlama yapılacağı.2017-18 için 17 nin merkez bankası fiyat ortalaması alınacak gibi bir şeydi.yanlışta hatırlıyor olabilirim tabi

Nasıl bi takım kurduysak Asamoah gibi juventus'un önemli parçalarından biri bile deli gibi bize gelmek istiyo :D İnsallah bu takım bütünlüğü bozulmaz belki erken konuşuyorum ama 4 sene üst üste şampiyon olduğumuz kadrodaki birlikteliği görüyorum sahada

bu sezon cogu takım hybrid çime geçiyor böyle kaliteli takımdan daha iyi performans alabilmek icin bence bizimde artık hybrid çime geçmemiz gerek

[FONT="][URL="https://twitter.com/GSStatisticTR"]GS Statistic‏ @GSStatisticTR[/URL] 8 dk.8 dakika önceDaha fazla

[/FONT]

[FONT="]BİLGİLENDİRME | Galatasaray - Sivasspor maçı biletleri birazdan genel satışa çıkacak. Maça gitmek isteyenler, elinizi çabuk tutun.
[/FONT]

50 bin olcak galiba hadi bakalım.
Handikaplı oynucaz Galatasaray'ımıza bu sene herhal
Bugünleri de görcekmidik be Dursun başkanım getir şu zalımın oğlu karaboğa'yı da

İnanmayın çıkan olumsuz haberlere

O Asamoah buraya gelecek o kadar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt