Erol S. Aydinli
Parçalı Üye
- 31 Mayıs 2015
- 3.462
- 1.451
- 913
Herkes gelecek oyuncuları bekliyor.
Ben gidecekleri bekliyorum.
Temizlik şart ??????
Ben gidecekleri bekliyorum.
Temizlik şart ??????
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2 tane de Gomise verseler bizim takımın yarısı açıkta kalıyor.Sivasspor; Fernando Reges, Badou Ndiaye ve Tolga Cigerci'yi durdurmak için 5'li bir orta saha ile Galatasaray'ın karşısına çıkacak. (A Spor)
:crushed:Çünkü Almanya çok güzel bir şehir.
Osmanlı da aynı çıktı yanlış mı hatırlıyorum?Sivasspor; Fernando Reges, Badou Ndiaye ve Tolga Cigerci'yi durdurmak için 5'li bir orta saha ile Galatasaray'ın karşısına çıkacak. (A Spor)
Minimum %5Bizim stadın deplasman kapasitesi kaç kişiydi?
O nasıl Türkçe arif ?Çünkü Almanya çok güzel bir şehir.
Bence herife hiç ilgi yok.
Çok küçük takımlar istiyordur....menajeri de bir iki kulübü ismi ortaya açmak. Kulübünün prestiji Sinana geçsin diye....
Okul sınıfı ile gitmiştik Firenze ye..ben gitmemiştim
Dursun Özbek: "Uçaklar inmeye başlayacak" ?
Sivasspor; Fernando Reges, Badou Ndiaye ve Tolga Cigerci'yi durdurmak için 5'li bir orta saha ile Galatasaray'ın karşısına çıkacak. (A Spor)
Evet Almanya çok güzel bir şehir hatta en güzel yer de Hamburg veya München ülkesi diyebiliriz. Berlin ülkesi de güzel.Çünkü Almanya çok güzel bir şehir.
Bence herife hiç ilgi yok.
Çok küçük takımlar istiyordur....menajeri de bir iki kulübü ismi ortaya açmak. Kulübünün prestiji Sinana geçsin diye....
Okul sınıfı ile gitmiştik Firenze ye..ben gitmemiştim
Dursun Özbek: "Uçaklar inmeye başlayacak"![]()
Bazen ağır Fenerliliği tutuyor o zaman hiç çekilmiyor gerçekten aynı Ali Ece gibi o da konu Beşiktaş oldu mu kafa gidiyor bazen. Ama objektif olduğu zaman bence de fena bir yorumcu değil bu Serdar.Serdar Ali Çelikler'i zaman zaman baya eleştirdim anca ülkede futbolu Ali Ece ile birlikte en iyi yorumlayan insan bence.
katiliyorum kirmizi cizginin tekrarini seyrediyorum simdi baya iyi giydiriyor yerli sevicilereSerdar Ali Çelikler'i zaman zaman baya eleştirdim anca ülkede futbolu Ali Ece ile birlikte en iyi yorumlayan insan bence.
Sivasspor; Fernando Reges, Badou Ndiaye ve Tolga Cigerci'yi durdurmak için 5'li bir orta saha ile Galatasaray'ın karşısına çıkacak. (A Spor)