Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sivasspor; Fernando Reges, Badou Ndiaye ve Tolga Cigerci'yi durdurmak için 5'li bir orta saha ile Galatasaray'ın karşısına çıkacak. (A Spor)
Osmanlı da aynı çıktı yanlış mı hatırlıyorum?

Bu formuyla hele içerde oynayacak Galatasaray'ı durdurmak harbi zor avrupa takımı olsa zorlanır.
Futbol sürprizi olmazsa fark olur

TapaTalK

Stoper arayışlarımız son buldu heralde... Sanırım Aso için bastıracağız, o da kulübüne baskı yapıyormuş ayrılmak için, Aso'yu alıp belki de Wel'i alıp (2. forvet olarak) ve de bir iki oyuncu daha gönderip transferi şimdilik sonlandıracağız gibi.

Çünkü Almanya çok güzel bir şehir.

Bence herife hiç ilgi yok.
Çok küçük takımlar istiyordur....menajeri de bir iki kulübü ismi ortaya açmak. Kulübünün prestiji Sinana geçsin diye....

Okul sınıfı ile gitmiştik Firenze ye..ben gitmemiştim :D

Dursun Özbek: "Uçaklar inmeye başlayacak" ?
O nasıl Türkçe arif ?

Carrillo Watford'a kiralanacak, saglik kontrolunden gecmek icin ingiltere'deymis.

Biz niye kiralamiyoruz yaw.

Çünkü Almanya çok güzel bir şehir.

Bence herife hiç ilgi yok.
Çok küçük takımlar istiyordur....menajeri de bir iki kulübü ismi ortaya açmak. Kulübünün prestiji Sinana geçsin diye....

Okul sınıfı ile gitmiştik Firenze ye..ben gitmemiştim :D

Dursun Özbek: "Uçaklar inmeye başlayacak"
Evet Almanya çok güzel bir şehir hatta en güzel yer de Hamburg veya München ülkesi diyebiliriz. Berlin ülkesi de güzel.

sent via GSC

Serdar Ali Çelikler'i zaman zaman baya eleştirdim anca ülkede futbolu Ali Ece ile birlikte en iyi yorumlayan insan bence.

Serdar Ali Çelikler'i zaman zaman baya eleştirdim anca ülkede futbolu Ali Ece ile birlikte en iyi yorumlayan insan bence.
Bazen ağır Fenerliliği tutuyor o zaman hiç çekilmiyor gerçekten aynı Ali Ece gibi o da konu Beşiktaş oldu mu kafa gidiyor bazen. Ama objektif olduğu zaman bence de fena bir yorumcu değil bu Serdar.

Kendisini hiç sevmezdim ama yabancı sınırı hakkında düşünceleri ile takdirimi kazandı açıkçası.

sent via GSC

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt