Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Asamoah+Joveticle transferi kapatırsak maliyetleri ne olursa olsun gözyaşlarıma hakim olamayabilirim cidden inanılmaz bir takım oluruz

Youtube da bir video izlerken sag taraftaki videolar arasinda SüperFinal son macinin videosu cikti ona baktim. Selcuk Sahin denen serefsiz köpegin Elmanderin ayagini kirdigi ani görünce sinirden patladim yine. Pezevenk Selcuk güzelim adamin ondan sonraki düsüsünün bas mimari.

Edit: Sinirden yanlis yazdim ayagi kirilmamisti bileginden sakatlanmisti galiba.

Son düzenleme:
Jovetic aslan mı payaşmış ilginçççç....ama bonservis vereceğimize pek inanmıyorum

Son düzenleme:
ecaeb409dd7e866126569a0b0ce97913.jpg

Gerçek mi acaba

Tarik Camdali nekadar sevmesemde istemesemde takimda kalmali. Bek rotasyonunda 4 oyuncumuz olmali ve onlardan biri turk olmali. 21 kisilik kadroda sadece 12 yabanci hakkimiz var unutmayin arkadaslar.

Hee yanlış okumuşum soyadını gerçi bana göre ikisi de sigir

Özdenak a az kalmak şeklinde haksızlık olmuş.. Sahada resmen Ayı idi kendileri..
Kullandığı penaltıya öyle acı abanırdı ki; kalenin üstünden auta çıkmak yetmez, atletizm stadı sahasının kale arkasından aşıp caddeye giderdi vurduğu toplar..

Ama Rapid-Wien i 1-0 ın rvanşında 3-1 yendiğimizde hayatının futbolunu oynamış, Sl açıkda kestiği top uzak köşeden şandele dalmış ve o golle wien i geçip turu atlamıştık..

Yedek kaleci almak lazim

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Barcelona ve Dortmund, Dembele transferi için anlaşmaya vardılar. (@lequipe)

~120 milyon + 30 milyon bonuslar diyolar

2 sezon once profesyonel futbolcu olarak ilk sezonunu geciren Dembele 150 milyona transfer oluyor

Piyasanin resmen seyine koydular

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt