Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BAYQpQ.png

sezon sonunda bir sürü cöpten kurtuluyoruz.

oo Bora abim, üniversiteye kayıt felan takılıyorum öyle abi sen napıyorsun? Ben ilk yarı 2 atacağımızı 2.yarı olay nereye giderse gider diye düşünüyorum :D
yaptır kardeşiiim bende çizimlele uğraşıyorum spor mpor idare ediyoruz ama bu sene keyifliyiz geçen sene fiyaskosundan sonra asamoah bekliyoruz :D

Aynen 1.85 oran vermiş. Aslında top. gol 4-6 gol de oynanabilir. 2.15 vermiş.

2005 de bülten araştırması ile çiftli altılı yaptım.
5/5 giderken son ayakta son viraja kupon atı 1.5 - 2 boy önde girdi. Ama son virajda dönmek yerine dosdoğru gitmesede atı dışarı atıp virajı çok geniş alarak kendini 4. sıaray düşürdü yarışı 5. bitirdi. an için kötü bişeydi. Ama;

O gün bugündür o işle ilgim kalmadı...

2004 de 7 maçlık tek iddia kupnu yaptım.
En yüksek oranı 1.40 idi. 2 deplasman ve 2 beraberlik vardı içinde. Toplam kupon oranı 15/1 di. 6/6 tutturulmuş ve oranı 1.11 olan neredeyse bankoya kalmış heyecenla 1 milyonluna 15 milyon almanın, ama daha çok da kazanmış olmanın keyfi vardı.

Son maçta yattık... Yatan maç : Hazırlık Maçı; İspanya - Faroe Adaları = 1-1 .....
Bumaça 1.11 oranla 1 oynamak gafletinden dolayı;

2005 de bülten araştırması ile çiftli altılı yaptım.
5/5 giderken son ayakta son viraja kupon atı 1.5 - 2 boy önde girdi. Ama son virajda dönmek yerine dosdoğru gitmesede atı dışarı atıp virajı çok geniş alarak kendini 4. sıaray düşürdü yarışı 5. bitirdi. an için kötü bişeydi. Ama;

2004 de 7 maçlık tek iddia kupnu yaptım.
En yüksek oranı 1.40 idi. 2 deplasman ve 2 beraberlik vardı içinde. Toplam kupon oranı 15/1 di. 6/6 tutturulmuş ve oranı 1.11 olan neredeyse bankoya kalmış heyecenla 1 milyonluna 15 milyon almanın, ama daha çok da kazanmış olmanın keyfi vardı.

Son maçta yattık... Yatan maç : Hazırlık Maçı; İspanya - Faroe Adaları = 1-1 .....
Bumaça 1.11 oranla 1 oynamak gafletinden dolayı;

Çöle düşşen kutup ayısı çıkar karşına. :D

Igor Tudor: "Taraftarı büyülememiz gerekli. Baştan sona kadar mücadele edip, rakibe baskı yapmak, bizim karakterimiz olmalı."

Şampiyonlar Ligi'nde G Grubu'na düşen Beşiktaş'ın fikstürü belli oldu. Porto'da forma giyen Vincent Aboubakar, Avrupa'daki cezası nedeniyle Beşiktaş'la oyananacak ilk maçta forma giyemeyecek.

bu nasil bir sanstir

Akşam 6 tane falan sallarız beyler

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt