oo ünsalım napıyosun akşam kaç tane atıyoruz![]()
oo Bora abim, üniversiteye kayıt felan takılıyorum öyle abi sen napıyorsun? Ben ilk yarı 2 atacağımızı 2.yarı olay nereye giderse gider diye düşünüyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
oo ünsalım napıyosun akşam kaç tane atıyoruz![]()
yaptır kardeşiiim bende çizimlele uğraşıyorum spor mpor idare ediyoruz ama bu sene keyifliyiz geçen sene fiyaskosundan sonra asamoah bekliyoruzoo Bora abim, üniversiteye kayıt felan takılıyorum öyle abi sen napıyorsun? Ben ilk yarı 2 atacağımızı 2.yarı olay nereye giderse gider diye düşünüyorum![]()
Allah korusunispanyol basını ardanın sözleşmesi feshedilecek diyor öyle bir şey olursa yandık
![]()
sezon sonunda bir sürü cöpten kurtuluyoruz.
Cok iyi, birde bizim kamera acilari böyle olsa.
Aynen 1.85 oran vermiş. Aslında top. gol 4-6 gol de oynanabilir. 2.15 vermiş.
![]()
sezon sonunda bir sürü cöpten kurtuluyoruz.
Çöle düşşen kutup ayısı çıkar karşına.2005 de bülten araştırması ile çiftli altılı yaptım.
5/5 giderken son ayakta son viraja kupon atı 1.5 - 2 boy önde girdi. Ama son virajda dönmek yerine dosdoğru gitmesede atı dışarı atıp virajı çok geniş alarak kendini 4. sıaray düşürdü yarışı 5. bitirdi. an için kötü bişeydi. Ama;
O gün bugündür o işle ilgim kalmadı...
2004 de 7 maçlık tek iddia kupnu yaptım.
En yüksek oranı 1.40 idi. 2 deplasman ve 2 beraberlik vardı içinde. Toplam kupon oranı 15/1 di. 6/6 tutturulmuş ve oranı 1.11 olan neredeyse bankoya kalmış heyecenla 1 milyonluna 15 milyon almanın, ama daha çok da kazanmış olmanın keyfi vardı.
Son maçta yattık... Yatan maç : Hazırlık Maçı; İspanya - Faroe Adaları = 1-1 .....
Bumaça 1.11 oranla 1 oynamak gafletinden dolayı;
O gün bugündür o işle ilgim kalmadı...
4 yil oldu be gitmeyeliBen fire verdim colordash.