Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yanlız temposuz oyunda belhanda ve ndaiye hiç yok buda önemli

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu ligte en fazla Beşiktaş ve Başakşehire karşı oynayacaksın iyi rakip olarak. Bu 2 takıma karşı aynı oyun ciddi sıkıntı yaratabilir bizim açımızdan. Birde Ndiaye gazla oynamayı bırakıp biraz kalitesiyle oynamalı. Çok daha fazlasını yapabilir ama koşmaktan çabuk yoruluyor.

Genel itibariyle Maicon - Serdar ikilisi Türkiye sartlarina göre iyi bir ikili. Serdar´in yüregiyle ve sert oynamasini seviyorum.

Tek handikap, istikrarina güvenemiyor olmamiz. Uzun maratonda Maicon Serdar Ahmet üclüsünün yeterli oldugunu düsünmüyorum bende.

Özellikle Maicon´a birsey olursa bütün sistem cökebilir. Ayni sekilde Serdar yine sakatlanirsa, Ahmet bu uyumu bozabilir de.

Dolayisiyla Asamoah transferinden sonra ben mutlaka stopere bir transfer yapardim. Sonra bir scout transferiyle de transferi kapatirdim.

Sol kanat icin Arda ya da o capta bir yildiz beklentim yok acikcasi. Ha yine de alacaklarsa hayir demeyiz tabiki.

Ama bence olmazsa olmaz Asamoah + stoper. Türkiye ligi icin Feghouli, Rodrigues, Belhanda yedek olarak da Yasin götürür diye düsünüyorum.

Erman Toroğlu: GS musleraya yakın bi kaleci alırsa muslerayı defansda oynatabilir...

Son düzenleme:
Karabük yine iyi oynamış gayet ama girdiklerini atamayınca son dk yeyip berabere kalmışlar. Ligin en iyi Anadolu takımı Karabük bence TS'den sonra

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

portekizce,ispanyolca ya da italyanca konuşabilen bir sol ayaklı stoper lazım

Bülent Korkmaz acayip mutluydu yahu :D BÜYÜK KAPTAN

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt