Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DIGmdEsWAAArYnn.jpg
ndiaye'nin yerinde olmak isterdim

Dünkü maçta 3 tane çok net pozisyon kaçtı, hücum anlamında çok fazla pozisyon üretebiliyoruz bunu 3 maçtır görmek çok mutluluk verici. Savunma anlamında da Tudor hocam çok şey katmış ne diyelim efenim MAŞALLAH

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

feghouli varken garry kusura bakmasın da gitsin kumda falan oynasın.
sol kanatta oynar zaten asıl yeri sol kanat.
bruma varken birinden birisi sağ kanada geçmek zorunda kalıyordu ama şimdi öyle bir sıkıntı olmayacak.

Feghouli´de sikinti yok zaten. Simdi sagda oynadigi icin dedim. Asil yeri sol kanat oldugu icin Rodrigues´in.

Valla ilk 3 macin en etkili isimlerinden biriydi Rodrigues. Ben cok begendim, oynamasindan da yanayim.

Yukarda bi arkadas "idiot, bi halta yaramiyor" demis, e yok artik.

3 mac kazandik diye oyuncu beklentisi Real Madrid seviyesine cikti yine. Gelmis 26 yasina diyor. Tamam iste, 28´e kadar cok iyi para kazanirsin.

Benim önceliklerim farkli diyorum. Rodrigues olaganüstü bir kanat, Arda´yla top diye oynar demiyorum.

Ama ligin üstünde oldugunu düsünüyorum. Oynat iste, 8-9´a satarsin belki sezon sonunda. Sonra al Arda Marda kimi istiyorsan.

Benim önceliklerim: Sol bek, stoper, scout transferi forvet ve yedek kaleci.

Kaleciden kimse bahsetmiyor ama Allah korusun Eray adami sampiyonluktan eder. 2-3 mac oynamak zorunda olmasi yeterli olacaktir. Biteriz

adam hakli beyler
tatile cikacak olanlar kazasiz belasiz geri dönsün
5786ee9f6c792e5e28fce19499c33419.jpg

Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk

Fikret Orman: "Şampiyonlar Ligi'nde deplasmandaki maçlara taraftarlarımızı götürmeyeceğiz. Buna mecburuz. Bu riski alamayız"

:D :Dd

abv asamoah

Fikret Orman: "Buradan ilan ediyorum; Avrupa'da yaşayan vatandaşlarımız da lütfen deplasman maçlarımıza gelmeyin!"

abv asamoah

Ali Ece: bruma bu takımda olsaydı arenada yer kalmazdı,karaborsaya düşerdi biletler...

feghouli var?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt