Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takımın superstara ihtiyacı var diyen arkadaşların hala Tudor'un oyun yapısını anladığını düşünmüyorum. Tudor komünizm gibidir, herkes top karşısında eşittir. Herkesin birbirinden farklılaştığı sorumluluklar olsa da yükün altına beraber girerler. Bir superstarın gelip topla ahkam kesmesine kimsenin ihtiyacı yok, daha zayıf olan pozisyonlarımıza (Linnes, Garry, Serdar) transfer yapıldığı taktirde kadro derinliği yaratılacak ve çok daha iyi bir takım göreceğiz. Asamoah ve Denayer transferleri ligi donumuzda sallamamız için yeterli, superstar varsa Fenerbahçeye gidebilir. Onlar hep böyle yaptı ve hiç başarılı olamadı çünkü.
Kalite eksikliği net ortada uzaktan şut inanılmaz ara pası atma bunlar çok eksik
Her maç fiziki üstünlük yetmez ligte çoğu maçı kazanırız bu sablonda ama
Kompak oynayan topla ıyi çıkan takımlara karşı zorlaniriz

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Süperstar kontenjanı Feghouli ile zaten dolduracağız gibime geliyor

Sol kanatta Brumavari topçu fena olmaz mesela Charly Musonda gibi biri.

o, 2. forvet, sağ beke yedek, stoper (?) yeterli olur
Bruma kalsaydı gerçekten muazzam olurdu
Tamda tudorun istediği tarzda oyuncuydu inanılmaz atletti
Lakin gitmeyi kafaya koymuştu

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

N'diaye pek hoşnut değil gibi pozisyonundan. Sanki 10 numara oynasa daha yararlı olur gibi. Asamoah gelirse Belhanda'yı sola atıp 10 numaraya çekebilir N'diaye'yi hoca belki. Linnes yine sol bek olur. Asamoah'da N'diaye'nin pozisyona geçebilir. Asamoah ciddi kilit oyuncu yahu. Gel aslanım gel. :oley:

Alakası yok. Badou kendi ağzı ile söyledi "6 ve 8 Numara" da oynarım / severim.

Dursun Özbek: "Uçaklar inmeye başlayacak" ?

Son düzenleme:
Takımın superstara ihtiyacı var diyen arkadaşların hala Tudor'un oyun yapısını anladığını düşünmüyorum. Tudor komünizm gibidir, herkes top karşısında eşittir. Herkesin birbirinden farklılaştığı sorumluluklar olsa da yükün altına beraber girerler. Bir superstarın gelip topla ahkam kesmesine kimsenin ihtiyacı yok, daha zayıf olan pozisyonlarımıza (Linnes, Garry, Serdar) transfer yapıldığı taktirde kadro derinliği yaratılacak ve çok daha iyi bir takım göreceğiz. Asamoah ve Denayer transferleri ligi donumuzda sallamamız için yeterli, superstar varsa Fenerbahçeye gidebilir. Onlar hep böyle yaptı ve hiç başarılı olamadı çünkü.

Komünizm'den bağlamışsın ya helal. :asd22: Kahrolsun emperyalist 10 numaralar diyorum. :D

usta seni bugün kurtarır yarın kurtarır sonrasi meçhul
Bu gelir tablosunda o borç düzeyinin düzelmesi için ŞL falan kazanmak lazim

abv asamoah
Yıllık ortalama 100milyon Euro gelirimiz mevcut. Başarılı olunca bu miktar 130-140 milyon euro seviyesine geliyor yılık olarak.

Riva ve florya ile banka borçlarını kapatıyorsun ve böylelikle yılık 40-50milyon Dollar faiz ödemeden kurtuluyor kulüp.

Minimum yıllık 100milyon Euro = 400 milyon TL.
Başarılı olduğun an
130 milyon euro =520milyon TL.

Bu net gelir ile ve banka borçunu olmayan Galatasaray ı yönetemiyor isen gidelim kumda ticaret yapalım zaten.

Alakası yok. Badou kendi ağzı ile söyleşi "6 ve 8 Numara" da oynarım / severim.

Dursun Özbek: "Uçaklar inmeye başlayacak" ??????

Yok dinledim onu ama sanki mutsuz gibi geldi, biraz dağınık, hevesi kaçmış oynadı sanki. Ya da iyice sıyırdık her şeye takıyoruz sevgili Arif. :D

Sinan-Jong-Umut.G-Hakan-Tarık bu isimlere tekmük ve Asamoah in yeterlidir

Yok dinledim onu ama sanki mutsuz gibi geldi, biraz dağınık, hevesi kaçmış oynadı sanki. Ya da iyice sıyırdık her şeye takıyoruz sevgili Arif. :D
Fazla takma Cem :D

Badou da halen feci heyecan var.
Bu ve takım olma gelişimi ile daha da iyi olur.
Pas alışveriş, oyun kurma vs... Bu konular da yeni takımlarda belli bir adapsyon süresini olur

Dursun Özbek: "Uçaklar inmeye başlayacak" ?

Forza adlı tiner satış temsilcilerinin maç forumuna baktım. Bizi nasil elestiriyorlar bir görseniz allahim :D kanser oldum 2 dk da

abv asamoah

Forza adlı tiner satış temsilcilerinin maç forumuna baktım. Bizi nasil elestiriyorlar bir görseniz allahim :D kanser oldum 2 dk da

abv asamoah

:D Kendine güvenleri tam, balon diyorlar bizim için , taktik yokmuş sahada .
hiçbirşey anlamalarına müsaade vermeden farkı açmak lazım

Bu sezonun 09 10 la hic alakasi yok. Bu takim ilk yarıyı namağlup kapayabilir.

Asamoah konusunda var mi yeni gelisme?
@Sergen Zeren

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

tinercilerden biri bizim fiksturu atmis
Cidden zor haftalar bizi bekliyor
43fbaa07b94ef9e8db82183ff3d078d0.jpg

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

:D Kendine güvenleri tam, balon diyorlar bizim için , taktik yokmuş sahada .
hiçbirşey anlamalarına müsaade vermeden farkı açmak lazım
tek yildiz oyuncumuz tolga cigerciymiş oda istikrarsiz oldugundan 2 3 haftaya patlayacakmis ve düşecekmişiz ahahahhaahahahahahah

abv asamoah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt