Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hımm daha çok yeni bi takım ama neyse
Kaliteli bir takım yaptığımız çocukça pas hatalarını cezalandırır. Gerçi anamızın liginde oynadığımız için bunlar fazla göze batmaz. Takımın yeni olduğu ile alakalı değil. Belhanda'nın laubali olması, Serdar, Ndiaye ve Rodrigues aklını kullanmadan oynamaları soru işaretleri. Yedek kulübe beyin özürlüsü ile dolu zaten.

Yine saçmalayanlar var Forumda. Yeni gelen Futbolcuları " en iyisi bu, en iyisi şu " diyerek ayrıştırmayın la. Sonra en ufak bir başarısızlıkta heriflerin hatası olmadığı halde illa bi suçlu aradığınız için adamların anasını ağlatıyorsunuz. Şuanda Galatasaray Komple bir Takım olmuş durumda. Herkes eşit şekilde muazzam Futbol oynuyor. Tolga bile yeni gelenler sayesinde bu kadar yetersiz birisi olarak ve kariyerinde hiç atmadığı kadar Gol atıyorsa, yeni gelenleri " şu daha iyi , bu daha iyi " diye ayırmaya kimsenin hakkı yok. Biz şuanda çok lezzetli bir Pasta yaptık. Bunu süslemek için Asamoah ve Feghouili kardeşlerimizi Çilek olarak, Muz olarak ekliyip bu Pastanın keyfini çıkarıcaz. Öte yandan Tolga ve Rodrigues kardeşlerimizi yedeğe alıp Kulübemizinde güçlenmesini sağlayıp Rakiplere çok ince bir ayar vericez. Bu ayarda şu kardeşlerim.. Yani Tudor şunu ima edicek hem Futbolculara ve Rakiplere ; Bakın Rakipler. Bizim Pastamız sağlam, soslarımız ve çileğimiz, muzumuz sağlam.. Yedek kulübemizde 60tan sonrası için sağlam. Bizde oyunu yavaşlatan, yavaşlatıcak oyuncu yok. 2. Yarı için hamlelerimiz her zaman var ve olucak. Sonra dönüp Futbolculara ; Bakın Arkadaşlar, Burası Galatasaray burda kimin kaç gol attığı önemsiz. Biz her zaman en iyisini yapmak zorundayız bu yüzden herkes işine odaklansın ve topunu oynasın. Ben herkese adaletli davranıyorum ve davranıcamda siz ne derseniz deyin, Mesajını vericektir. Tudor Reis bu. Yapar..

Kaliteli bir takım yaptığımız çocukça pas hatalarını cezalandırır. Gerçi anamızın liginde oynadığımız için bunlar fazla göze batmaz. Takımın yeni olduğu ile alakalı değil. Belhanda'nın laubali olması, Serdar, Ndiaye ve Rodrigues aklını kullanmadan oynamaları soru işaretleri. Yedek kulübe beyin özürlüsü ile dolu zaten.

Türkiye'de tanımını yaptığın düzeyde iki takım Başakşehir ve Beşiktaş. Onlarda derbi sınıfına giriyor zaten

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tolganin yedek kalacağını düşünmüyorum şimdilik. Linnes yedege çekilir ve asamoah aynı Mariano gibi kanadin tamamini kullanir tolga merkeze yakın oynamaya devam eder.

abv asamoah

bugün de dürüm yiyoruz ins

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

:D
DIINJ2qXoAApK5k.jpg

Sivasspor karşısında ikili mücadele kazanma sayıları:
Fernando: 10/13
Ndiaye: 8/16
Belhanda: 7/16
Rodrigues: 6/11
Serdar: 5/9
Mariano: 4/7

Hırslı oynadığımız için kart sınırında bir çok futbolcumuz olacak ilerleyen haftalarda, sakatlıklar filan da olabilir Allah korusun tabi. O yüzden kadro derinliği için ve önümüzdeki sezon bu şekilde devam etmek için bir kaç kilit noktaya transfer yapmamız şart oğlu şart. Muslera'nın yedeği yok. Maicon sakatlandı kim oynayacak Ahmet mi? Sol kanadı bir şekilde idare ediyoruz şimdilik ama hala takımda ne sol bek ne de sol açık var. Asamoah transferine ne oldu. Takım iyi gidiyor diye vazgeçtiysek büyük yanlış yapmış oluruz. Kadro derinliği olmadan şampiyonluk hayal.

Asamoah ve Arda ile kapatacağız hissiyatına kapıldım açıkçası,Sinan-Jong-Balta-Donk-Umut-Tarık gibilerini dehlememiz lazım

Asamoah + Welliton + Arda yetecektir stoper de koray ve ahmet rotasyon da kullanılır fakat denayer'ın son dakika kiralık olarak gelme ihtimali varsa ve gelirse on numara 5 yıldız oluruz seneye de şampiyon olursak iyi 1 tane sol stoper alır ve rotasyonu güçlendirmeye başlarız

Arda Turan´in bu kolej havasini bozma ihtimali var tabiki.

Herseye aciklama yapma istegi, trip yapmaya cok müsait bir yapida olmasi, bunu vücut diliyle her firsatta belli etmesi vs. takimin havasini tabiki bozabilir de.

Ancak öyle olacak diye bir sey de yok acikcasi. Arda Turan kalitesiyle bu takimi ciddi sekilde yukariya da cekebilir, takim oyununa ciddi katki da yapabilir.

Atletico Madrid takim oyunun kralini oynamiyor muydu? Arda Turan o takimin en önemli oyuncularindan biri degil miydi?

Isterse yapar yani, tartismaya gerek yok. Kralini yapar. Mücadele de eder, herseyi yapar. Ama bunun bilincinde olursa.

Ama "Türk oyuncularin abisiyim, onlari korumak benim görevim, yabanci hayranligi var vs." gibi triplere girerse, hersey alt üst de olabilir.

Bu da bir gercek.

Arda Turan´in bu kolej havasini bozma ihtimali var tabiki.

Herseye aciklama yapma istegi, trip yapmaya cok müsait bir yapida olmasi, bunu vücut diliyle her firsatta belli etmesi vs. takimin havasini tabiki bozabilir de.

Ancak öyle olacak diye bir sey de yok acikcasi. Arda Turan kalitesiyle bu takimi ciddi sekilde yukariya da cekebilir, takim oyununa ciddi katki da yapabilir.

Atletico Madrid takim oyunun kralini oynamiyor muydu? Arda Turan o takimin en önemli oyuncularindan biri degil miydi?

Isterse yapar yani, tartismaya gerek yok. Kralini yapar. Mücadele de eder, herseyi yapar. Ama bunun bilincinde olursa.

Ama "Türk oyuncularin abisiyim, onlari korumak benim görevim, yabanci hayranligi var vs." gibi triplere girerse, hersey alt üst de olabilir.

Bu da bir gercek.

Ardaya karşı benim de ön yargım var fakat atletico ve barça da forma giydi sonuçta oyun bilgisi ve zekası yükseldi gelirse faydalı olur takım içini karıştıracağını da düşünmüyorum çünkü tüm rüzgar tudor'un arkasında ardayı bile kesebilir :asd22:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt