Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takımda baskın karakterli başka oyuncular olsaydı Arda gelsin derdim ama şu anda gelir gelmez buraların ağası benim havasına girmesi için uygun ortam var. Zaten medyanın yaklaşımı da öyle olacak ve Arda da balıklama atlıyor buna. Becerebilse sorun yok ama lider olmayı berecebildiğini söyleyemeyiz. Ne zaman lider olsa bir skandal patlıyor.

Yoksa stil olarak şu takımın zaman zaman bürünebileceği başı kesik tavuk sorununa çare de olabilir futboluyla. Ama yukarıda yazdığım şey gerçekleşirse futbol kısmına giremeden büyük sorunlar başlayacak :/

Bende öyle düsünüyorum. Istedigimiz Arda gibi dönerse, takimin kalitesini baya yukari ceker Feghouli ile birlikte.

Ama Türk futbol ortamina hemen ayak uydurup cok fazla saha disi olaylarina girerse, olumsuz da etkilenebiliriz.

Ben normalde gelmesini isterim aslinda. Cünkü istedigimiz Arda gibi olursa, cok saglam bir takim oluruz acikcasi.

Bizim derdimiz futbolu degil zaten. Takim kimyasi. Alacaklarsa da taraftarin kaygilarini anlatsinlar Arda´ya.

Biz bir Aga istemiyoruz. Biz 66 numarali yetenekli Arda´yi istiyoruz. Daha fazlasini degil.

östersunds macında linnese laf eden köpek spiker hayvan gibi bagırdı sports tvde manchester city gol yiyince

Selçuk, Yasin gibi karakter problemi olan oyuncular acilen takımdan gönderilmeli. Bunlara bir de arda katılırsa takımı bitirirler...

SM-C9000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Selçuk, Yasin gibi karakter problemi olan oyuncular acilen takımdan gönderilmeli. Bunlara bir de arda katılırsa takımı bitirirler...

SM-C9000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arda defteri kapandı gelmez bu saatten sonra asamoah ve wellitonda takıma katılınca yasin ve selçuk yedekten bile giremezler oyuna yedekte sürünsünler.

Fikret Orman: Alacakları da düştüğümüzde borcumuz 1 milyar 523 milyon.

Kıvırrrr

abv asamoah

Beyler alt komşuyla birlikte kullanıyorduk neti, parayı her ay vermemize ragmen yatırmamışlar galiba net kapanmış borçtan dolayı. Kapatılmış olmasına ragmen GSC ve twitter girebiliyorum, garip degil mi?

Beyler alt komşuyla birlikte kullanıyorduk neti, parayı her ay vermemize ragmen yatırmamışlar galiba net kapanmış borçtan dolayı. Kapatılmış olmasına ragmen GSC ve twitter girebiliyorum, garip degil mi?

Benim de kapatıldığında twitter ve GSC ye giriyordu.

TTNET kullanıyorsanız kısıtlama getirilmiştir. Buralara girebilirsiniz.

Galatasaray taraftarı şampiyonluğa kenetlendiyse şampiyon olur bu kadar basit. Dün akşam o kenetlenmiş taraftarı gördüm.

Bende öyle düsünüyorum. Istedigimiz Arda gibi dönerse, takimin kalitesini baya yukari ceker Feghouli ile birlikte.

Ama Türk futbol ortamina hemen ayak uydurup cok fazla saha disi olaylarina girerse, olumsuz da etkilenebiliriz.

Ben normalde gelmesini isterim aslinda. Cünkü istedigimiz Arda gibi olursa, cok saglam bir takim oluruz acikcasi.

Bizim derdimiz futbolu degil zaten. Takim kimyasi. Alacaklarsa da taraftarin kaygilarini anlatsinlar Arda´ya.

Biz bir Aga istemiyoruz. Biz 66 numarali yetenekli Arda´yi istiyoruz. Daha fazlasini degil.

Bir insan 7sinde neyse 70inde de o olur derler. Arda artik kafa olarak eski Arda degil. 66 numarali Arda da olmayacak. Umarim gelmez.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt