Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
Emre kaptan Fbde iş yapar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen yav. Havadan şişirince arada olmuyor
abv asamoah
reis hava topuda değil ya isabetsiz atıyor arada gelişi güzel atıyor yaniYani ataklarda hava toplarına hakim bir uzun mu aryoruz şimdi..![]()
Takımda baskın karakterli başka oyuncular olsaydı Arda gelsin derdim ama şu anda gelir gelmez buraların ağası benim havasına girmesi için uygun ortam var. Zaten medyanın yaklaşımı da öyle olacak ve Arda da balıklama atlıyor buna. Becerebilse sorun yok ama lider olmayı berecebildiğini söyleyemeyiz. Ne zaman lider olsa bir skandal patlıyor.
Yoksa stil olarak şu takımın zaman zaman bürünebileceği başı kesik tavuk sorununa çare de olabilir futboluyla. Ama yukarıda yazdığım şey gerçekleşirse futbol kısmına giremeden büyük sorunlar başlayacak :/
Selçuk, Yasin gibi karakter problemi olan oyuncular acilen takımdan gönderilmeli. Bunlara bir de arda katılırsa takımı bitirirler...
SM-C9000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
reis hava topuda değil ya isabetsiz atıyor arada gelişi güzel atıyor yaniama ben memnunum böyle oynasin hepsi isabetsiz olsun no problem
abv asamoah
Beyler alt komşuyla birlikte kullanıyorduk neti, parayı her ay vermemize ragmen yatırmamışlar galiba net kapanmış borçtan dolayı. Kapatılmış olmasına ragmen GSC ve twitter girebiliyorum, garip degil mi?
Benim de kapatıldığında twitter ve GSC ye giriyordu.
Beyler alt komşuyla birlikte kullanıyorduk neti, parayı her ay vermemize ragmen yatırmamışlar galiba net kapanmış borçtan dolayı. Kapatılmış olmasına ragmen GSC ve twitter girebiliyorum, garip degil mi?
Kısıtlı erişim mi oluyor acaba çok garip geldi bana
Bende öyle düsünüyorum. Istedigimiz Arda gibi dönerse, takimin kalitesini baya yukari ceker Feghouli ile birlikte.
Ama Türk futbol ortamina hemen ayak uydurup cok fazla saha disi olaylarina girerse, olumsuz da etkilenebiliriz.
Ben normalde gelmesini isterim aslinda. Cünkü istedigimiz Arda gibi olursa, cok saglam bir takim oluruz acikcasi.
Bizim derdimiz futbolu degil zaten. Takim kimyasi. Alacaklarsa da taraftarin kaygilarini anlatsinlar Arda´ya.
Biz bir Aga istemiyoruz. Biz 66 numarali yetenekli Arda´yi istiyoruz. Daha fazlasini degil.