Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3 macta belki 1-2 kez oldu bahsettigin olay

YouTube

Gayet bilincli bir sekilde yapilan pres

Dun bile 3 4 kere oldu bu olay, sivas birsey yapamadi ama kac kere orta saha bos kaldi, fernando devamli son anda topa dokunmasaydi cok buyuk problemler olacakti.

Oyuncular sakin olmali, takim 50 bin taraftar kaldiramiyor, kendilerini gostermek adina ekstra is pesinde kosuyorlar, heleki papamiz Badoi dun gol atmak icin bir suru yerde top kaybetti veyahut ayaginda cok tuttu.

Takim daha oturmadi, feghouli ve Asmoah hamleleri hem kanat futbolcularimizi hem orta saha futbolcularimizi bide beklerimizi arkanizda biri var siz oynamazsaniz ilk 11 disinda kalirsiniz mesaji var.

Antalyaspor karsisinda 60ci dakika'dan sonra Feghouli ve Asamoah kalitesinde 2 tane futbolcu'nun oyuna girmesini dusunebiliyormusun? Suan Yasin beyinsizi ile yan pas giriyor.

var renktaş ab dışı tüm oyuncuları kapsıyor çalışma izni alamaz son 2 yıl milli takımında %75 maça çıkması lazım

Şöyle bir haber var ama değişti mi bilmiyorum açıkçası renktaş. İngiltere AB'den ayrılınca nasıl bir düzenlemeye giderler acaba onu da çok merak ediyorum.

İngiltere Premier Lig'inde şu anda uygulanan kurala göre, kendi milli takımlarının son iki sene içerisinde oynadığı maçların % 75'inde oynamaları veya kadroda bulunmaları mecbutiyeti vardı.

Yeni düzenlemede ise, Arjantin ve Brezilyalı futbolcular için kolaylık sağlanacak ve milli takımlarında oynama maddesi kaldırılacak.

Premier Lig'de devrim gibi yabancı kuralı

Şöyle bir haber var ama değişti mi bilmiyorum açıkçası renktaş. İngiltere AB'den ayrılınca nasıl bir düzenlemeye giderler acaba onu da çok merak ediyorum.

İngiltere Premier Lig'inde şu anda uygulanan kurala göre, kendi milli takımlarının son iki sene içerisinde oynadığı maçların % 75'inde oynamaları veya kadroda bulunmaları mecbutiyeti vardı.

Yeni düzenlemede ise, Arjantin ve Brezilyalı futbolcular için kolaylık sağlanacak ve milli takımlarında oynama maddesi kaldırılacak.

Premier Lig'de devrim gibi yabancı kuralı

uygulanmadı bu renktaş josef fenerde kalır haber patates

Bence Asamoah'ı sol kanada çekip, arkasına Linnes'i koymamız daha mantıklı. Asamoah sayesinde zaman zaman orta sahayı 4'lemiş oluruz hatta.
Asamoah-Ndiaye-Fernando-Belhanda

Top geçer adam geçmez. Sağda da Mariano-Feg yardırır.

Bence aynı Mariano 'nun olduğu gibi Asamoah 'ı solda wing/back olarak kullanmak daha mantıklı adam zaten kariyeri boyunca böyle bir topçu oldu sürekli çıkıp orta sahaya bir sol iç gibi destek verdi önünde boşluğu bulunca yardırdı sol kanada destek verdi ama bunları asıl işi olan defansın soluna ek olarak yaptı

Yani Asamoah 'ı sadece sol bek olarak düşünmeyelim taktik olarak inanılmaz bir topçu hani Chelsea 'nin kanat beklerde kullandığı adamlara 10 basar fizik ve kondisyonu zaten süper adamın

Maç içerisinde Sol bek + Sol iç orta saha + Sol kanat olarak görücez Asamoah 'ı reis ...

Bu kadar baskili oynayabilmemizin sebebi eksik kanat oynamamiz bence, gezici kanatla oynuyoruz
Bunu cift kanat yaparsak hucumdaki etkinligin iyilesmesinden once takim oyunu, takim defansi veortasaha etkinligindeki dususu hesap etmek lazim
Bu sistemi ben begendim, Asamoahin da solbekten ziyade ortasahayi alternatiflendirmek icin ve bekleri alternatiflendirmek icin dusunuldugunu saniyorum
Ama bu performansiyla Tolga'dan ilk 11 formasini alamayabilir
Linnes'i de cok begeniyorum, mesela dunku 2. gol tamamen onun eseri bence

Kardeşim dediğin gibi yaparsa Tolgayı değil, Belhandayı keser. Bir şey oynadığı yok zaten. Koşu mesafeleri açıklandı mı bilmiyorum, en az koşanlardan biridir muhtemelen.
Bir şey oynadığı yok mu? İlk 2 maçta gayet iyi oynadı. Dün de ne övülecek ne de gömülecek bir performans sergiledi. Koşu mesafesi konusu... Belhanda maçın en çok koşanlarından biridir. Burada yanlışın var Hadi bunu kenara bırakalım, koşu mesafesine göre mi değerlendireceğiz oyuncuları? Sen bu adama 8M para gömmüşsün. Bu adamı yedek bırakma şansın yok. Bu adamı öyle veya böyle istediğin performans düzeyine getirmek mecburiyetindesin.

fener ozan ve topalı tutup josefi satarsa mallık yapar ellerindeki en iyi 6 numara o,adamlar batırdıkça batırıyor

Asamoah gelirse eğer çok farklı bir seviyeye çıkabilir takım. Fernando - Asamoah ve Mariano en iyi 3 transfer sıralamamız olur. acayip şeyler yapar bu 3lü. Taraftarlar ıslanır muhtemelen :D

Adam acayip iyi kilit pas atiyor. Tam 10 numara gibi. Belhanda dan iyi oynar orta sahada bence Mariano.

Dun bile 3 4 kere oldu bu olay, sivas birsey yapamadi ama kac kere orta saha bos kaldi, fernando devamli son anda topa dokunmasaydi cok buyuk problemler olacakti.

Oyuncular sakin olmali, takim 50 bin taraftar kaldiramiyor, kendilerini gostermek adina ekstra is pesinde kosuyorlar, heleki papamiz Badoi dun gol atmak icin bir suru yerde top kaybetti veyahut ayaginda cok tuttu.

Takim daha oturmadi, feghouli ve Asmoah hamleleri hem kanat futbolcularimizi hem orta saha futbolcularimizi bide beklerimizi arkanizda biri var siz oynamazsaniz ilk 11 disinda kalirsiniz mesaji var.

Antalyaspor karsisinda 60ci dakika'dan sonra Feghouli ve Asamoah kalitesinde 2 tane futbolcu'nun oyuna girmesini dusunebiliyormusun? Suan Yasin beyinsizi ile yan pas giriyor.

Asamoah ve feghouli konusuna katiliyorum ama bilincsiz pres yapiliyor diyor olman yanlis

Yazdigin gibi Fernando süpürdü bir kac defa ama fernando'nun görevi bu zaten,Fernando'nun önünde oynayanlar prese giderse ve rakip bir sekilde cikarirsa fernando süpürmek zorunda

Diyorum ki öyle bahsedildigi kadar cok olmadi bu,bir kac defa oldu oda gayet dogal bir durum

Takim halinde mükemmel pres yapiyoruz

west brom napsin josefi tob toplayicilik bile yapamaz orda

abv asamoah

Bu kadar baskili oynayabilmemizin sebebi eksik kanat oynamamiz bence, gezici kanatla oynuyoruz
Bunu cift kanat yaparsak hucumdaki etkinligin iyilesmesinden once takim oyunu, takim defansi veortasaha etkinligindeki dususu hesap etmek lazim
Bu sistemi ben begendim, Asamoahin da solbekten ziyade ortasahayi alternatiflendirmek icin ve bekleri alternatiflendirmek icin dusunuldugunu saniyorum
Ama bu performansiyla Tolga'dan ilk 11 formasini alamayabilir
Linnes'i de cok begeniyorum, mesela dunku 2. gol tamamen onun eseri bence

Aynen öyle,orta sahada birbine yakin oynayan bir 4'lu ile oynadigimiz icin rakibe cok iyi pres uyguluyoruz

Cift kanat olursa bencede takim oyununda bir takim bozulan seyler olabilir

Gerçi Josef Tony Pulisin oynatmak istediği futbolda verimli oynayabilir.

tarihi kazıktır josef selçuktan hatta geçen seneki tolgadan bile kötü ne pas atabilir ne şut vurabilir...

Böyle fenevin kazmalarından gol yeme gibi bir alışkanlığımız var yıllardır umarım bu maçla tekrar melo dönemindeki gibi hem içerde hem dışarda tarihi ayarları veririz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt