Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Asamoah ve feghouli konusuna katiliyorum ama bilincsiz pres yapiliyor diyor olman yanlis

Yazdigin gibi Fernando süpürdü bir kac defa ama fernando'nun görevi bu zaten,Fernando'nun önünde oynayanlar prese giderse ve rakip bir sekilde cikarirsa fernando süpürmek zorunda

Diyorum ki öyle bahsedildigi kadar cok olmadi bu,bir kac defa oldu oda gayet dogal bir durum

Takim halinde mükemmel pres yapiyoruz

Rakip 2 haftadir 5 tane orta saha ile oynuyor, hem belhanda hem tolga hem ndiaye gidip basiyor, bu yanlis. Fernando tek kaliyor, orda sivas azicik akilli pas yapsa 2 tane bos orta saha kalacak sivasin, fernando tek kalacak.

Presi dogru kisilerle dogru yerde yapmamiz lazim.

Valverde: "Arda, Vermaelen, Douglas ve Marlon takımdan ayrılabilirler. Neler olacağını bekleyip göreceğiz."

Ulan Allah korusun da bu Arda 'yı Galatasaray 'a katacaklar bir şekilde ... :38573:

gelmeyen kombine sahiplerinin içinde ciddi sayıda gurbetçi taraftarlar ve sadece destek amaçlı ya da gittiğimizde maç izleriz diyerek kombine alan anadolu da ki taraftarlar olduğunu düşünüyorum.

zamanla oturacaktır muhtemelen,yani biraz da iyi niyetten boş kalıyor,kızmamak lazım
O zaman devredicekler
2 dakika almaz ya
Herkesin evinde internet var artık 2 dakika girip devir işlemi yapıcan bu kadar zor mu bu iş

Bilet almak isteyen kaç bin kişi gelemedi maça tıklım tıklım olacaktı sen milletin hakkını yiyosun

TapaTalK

Mesela Ndiaye sag ic, Tolga sol ic oynuyor.

Boyle duzende zaten Tolga'nin solda pres yaptigi adama Ndiaye'nin pres yapmasi manasiz, belhanda yapmali bunu ve Gomis biraz arkaya gelmeli. Cunku Ndiaye oraya gidiyor adami bos kaliyor.

O zaman devredicekler
2 dakika almaz ya
Herkesin evinde internet var artık 2 dakika girip devir işlemi yapıcan bu kadar zor mu bu iş

Bilet almak isteyen kaç bin kişi gelemedi maça tıklım tıklım olacaktı sen milletin hakkını yiyosun

TapaTalK

adam 10 senedir alıyor belki o kombineyi destek amaçlı,geçen sezon takım kötüyken de aldı,dışarıda kalan taraftar neredeydi geçen sezon.

haklısın ona bir şey demiyorum,dediğim gibi zamanla öğrendikçe o da gelişecektir

Rakip 2 haftadir 5 tane orta saha ile oynuyor, hem belhanda hem tolga hem ndiaye gidip basiyor, bu yanlis. Fernando tek kaliyor, orda sivas azicik akilli pas yapsa 2 tane bos orta saha kalacak sivasin, fernando tek kalacak.

Presi dogru kisilerle dogru yerde yapmamiz lazim.

Tamam iste rakipler 5'li orta saha oynamalarina ragmen üstünlük kuruyoruz bu sekilde

Sivas macinin istatistiklerini bilmiyorum ama ilk 2 macta 209 ikili mücadelenin 189'unu kazanan ve rakiplerine fark atan bir Galatasaray vardi,bu bile presi dogru uyguladigimizin kaniti

Gereksiz pres yapiliyor mu dogru arada bazi oyuncular yapiyor ama onu da hos görmek lazim 45 Bin taraftar önünde oynuyoruz arada gaza gelenler olacaktir

Kaya Çilingiroğlu: "Galatasaray 3 haftadır şansa kazanıyor."

Kaya Çilingiroğlu: "Galatasaray 3 haftadır şansa kazanıyor."
5e5aa8f42f6abf628c69b6dee3092050.gif

TapaTalK

Munir'i birakacakmis Barca..
Az akil olsa Arda yerine bunu isterdik

abv asamoah

maçın full halli herhangi bi linkine sahipseniz lutfen paylaşır mısınız?

Valverde: "Arda, Vermaelen, Douglas ve Marlon takımdan ayrılabilirler. Neler olacağını bekleyip göreceğiz."

Ulan Allah korusun da bu Arda 'yı Galatasaray 'a katacaklar bir şekilde ... :38573:

Arda'ya bahsedilen rakamlar falan verilmez. kimse vermez. Öyle ki, bizde para olsa biz bile o rakamları vermeyiz. Bizim dışımızda talibi var mı onu da bilmiyoruz.

Bildiğimiz bir şey var, o da ciddi olarak istediğimiz. ve eğer yorumcuların verdiği rakamlar doğruysa yıllık 6 Milyona yakın bir maaş önerilmiş.

Hahaha kronik sakat Vermaelen kalsin diyor ama Arda'yi istemiyor :D

Selcuka laf yetistirecegine git biraz top oynasana lan Arda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt