Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tudorun yaptırdıgı presle ftnin yaptırdıgı presin arasında daglar kadar fark var tudorun presinden sonra topu nasıl kullanacagımızı ataga nasıl cıkacagımızı biliyoruz. Ftnin presten sonra plan program yok geri pas yan pas ataga cıkmaya cabalıyoruz ama rakip kapanınca plan yok

ardanın yıllık ücretinin yarısını sponsor nef karsılamaya hazır diyorlardır gercek olacak galiba

____________Muslera______________
Mariano___Maicon__Serdar___Asamoah
____________Fernando_____________
_Feghouli__Ndiaye__Belhanda__A.Turan
_____________Gomis_______________
+Linnes,Ahmet,Koray,Carole,Selçuk,Tolga,Yasin,Rodrigues,Eren
Müthiş seneye performansına göre Ardanın opsiyon kullanılır birde stoper alınır

Bu kombine devir konusunda belki mevcudun tam tersi bir uygulama daha iyi olabilir
Teknoloji ve iletisim cagindayiz neticede
Atiyorum son 24 saate kadar maca gelecegini beyan etmezsen kombinen otomatik devir olur
1 hafta once, son 48 saate ve son 25. Saatte hemcep telefonuna otomatik kisa mesaj hem email adresine otomatik mail gonderilir hatirlatma ve uyari amacli (maca geleceginizi ve kombinenizi devir etmemek icin son XX saat) seklinde.

Gelecegim diye beyan edip gelmemek de bir sonraki sezon indirim yapmayarak cezalandirilabilir

Son anda onemli bir isin cikmasi, hastalik, son dk hanimin posta koymasi falan gibi durumlari olur insanlarin
Bunlarin haksiz cezalandirilmamasi icin 2 mac gelecegini bildirdigi halde gelmeme hakki olur

Atiyorum gelecegim deyip 2 mac gelmeyene indirimler tam uygulanir (mesela %30), 3 mac gelmeyene %30 yerine %15 indirim uygulanir, 5 mac olursa hic indirim uygulanmaz falan gibi

Boyle bir uygulama en azindan biraz daha azaltir gelmeme veya devretmeme olayini

Asamoah in yanindaki kim acaba?
eea2da7cc31dc1c8a82aa043b5859e4f.jpg

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
wakaso

Buna uygun birini bulursan olmaz
Mesela bruma gitmeseydi gerek bile yoktu buna

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tabi ama superstar dan kastim Bruma degildi benim,Bruma solda Feg sagda arkada Asamoah olsa zaten canavar olurdu

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Valla bunlar hakkaten bir cuval inciri berbat edecekler herhalde
Boyle iyi isleyen birbirine yardim eden bir oyuncu grubuna Arda gibi bir oyunbozani getirir, ustelik bir de ortalama 2-4 arasi maas alanlara hakaret eder gibi 6 verirlerse bu oyunculari mumkun degil motive edemezler

Bir de aklima su geldi, kamp sirasinda Cenk fazladan kanat oyuncusu alacagiz da Tudor hayir mi diyecek gibi bir laf etmisti
Sanirim Tudor da Arda'yi istemiyor ama taraftara sirin gorunmek isteyen yonetim zorla getirecek herhalde
Ama yine yanlis yapiyorlar, bu oyundan sonra taraftarin buyuk cogunlugu da Arda'nin gelmemesi gerektigini takimi bozacagini dusunur bence

Bu kombine devir konusunda belki mevcudun tam tersi bir uygulama daha iyi olabilir
Teknoloji ve iletisim cagindayiz neticede
Atiyorum son 24 saate kadar maca gelecegini beyan etmezsen kombinen otomatik devir olur
1 hafta once, son 48 saate ve son 25. Saatte hemcep telefonuna otomatik kisa mesaj hem email adresine otomatik mail gonderilir hatirlatma ve uyari amacli (maca geleceginizi ve kombinenizi devir etmemek icin son XX saat) seklinde.

Gelecegim diye beyan edip gelmemek de bir sonraki sezon indirim yapmayarak cezalandirilabilir

Son anda onemli bir isin cikmasi, hastalik, son dk hanimin posta koymasi falan gibi durumlari olur insanlarin
Bunlarin haksiz cezalandirilmamasi icin 2 mac gelecegini bildirdigi halde gelmeme hakki olur

Atiyorum gelecegim deyip 2 mac gelmeyene indirimler tam uygulanir (mesela %30), 3 mac gelmeyene %30 yerine %15 indirim uygulanir, 5 mac olursa hic indirim uygulanmaz falan gibi

Boyle bir uygulama en azindan biraz daha azaltir gelmeme veya devretmeme olayini
Bu fikri keske dogru yerlere ulasitrabilme imkanin olsa.

Ben yurtdışında yaşıyorum ve 11-12 sezonundan beri aralıksız kombine alıyorum. Hatta söylemesi ayıp 2 sezon vip koltuk almıştım. Bu 6 sezonda toplasan 20 maça gelebilmişimdir. Sivas maçı Türkiye'de olduğum döneme denk geldiği için uçağa atladım gittim mesela.

Şimdi benim merak ettiğim şey şu; maça gelmeyen kombine sahiplerine neden bu kadar tepki gösteriliyor ? Parasını vermişiz işte peşin​ peşin.

Geçen sezon 10 bin kişiye oynarken neredeymiş bu arkadaşlar ? Takım biraz kıpırdandı ya hemen "3 maç gelmeyenin kombinesi iptal edilsin" diye saçmalayın.

Vermaelen gelsin ozel sozlesme yapılsın 2 senelik falan.. sakatlik durumunda ödemeyelim falan...
Serdar ile sakatlandikca değişirler :)

abv asamoah

Josef giderse fredi alcakmis kuslar
Futbolarenaya gore

abv asamoah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt