Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
Tudorball > Ziekerinktikitaka
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
4231 ?Asamoah yakın. Kusursuz 4231 oyunumuza devam??
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu fikri keske dogru yerlere ulasitrabilme imkanin olsa.
Ben yurtdışında yaşıyorum ve 11-12 sezonundan beri aralıksız kombine alıyorum. Hatta söylemesi ayıp 2 sezon vip koltuk almıştım. Bu 6 sezonda toplasan 20 maça gelebilmişimdir. Sivas maçı Türkiye'de olduğum döneme denk geldiği için uçağa atladım gittim mesela.
Şimdi benim merak ettiğim şey şu; maça gelmeyen kombine sahiplerine neden bu kadar tepki gösteriliyor ? Parasını vermişiz işte peşin peşin.
Geçen sezon 10 bin kişiye oynarken neredeymiş bu arkadaşlar ? Takım biraz kıpırdandı ya hemen "3 maç gelmeyenin kombinesi iptal edilsin" diye saçmalayın.
2 tane saçma sapan duran top golü yemesek 3 haftayı +10 averajla kapatacaktık.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Rvp sakatlanmis
abv asamoah
Bunu yazdim gol attilar ula ne cenabet herifimBastır genoa beter ol juve hahaa
abv asamoah
Bana oyle geliyor ki Igor Tudor Arda'yi dove dove oynatir, Arda da bir sey kanitlamaya gelir ... Bunlar hep temenni, cunku haberler gelecegi yonunde
Tek pozitifi yerli olmasi benim gozumde. Takimi karistirabilecek tek adam o su an. Taraftar-futbolcu-yonetim olarak camiaca medyaya ve Arda'nin kiskirtmalarina karsi kenetlenebilir miyiz acaba? Hele de su Selcuk mesajindan sonra ben oldukca endiseliyim.
Juve yensin son anda Asamoahtan caymasınlar adamların morali iyi olsun