Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 tane saçma sapan duran top golü yemesek 3 haftayı +10 averajla kapatacaktık.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben yurtdışında yaşıyorum ve 11-12 sezonundan beri aralıksız kombine alıyorum. Hatta söylemesi ayıp 2 sezon vip koltuk almıştım. Bu 6 sezonda toplasan 20 maça gelebilmişimdir. Sivas maçı Türkiye'de olduğum döneme denk geldiği için uçağa atladım gittim mesela.

Şimdi benim merak ettiğim şey şu; maça gelmeyen kombine sahiplerine neden bu kadar tepki gösteriliyor ? Parasını vermişiz işte peşin​ peşin.

Geçen sezon 10 bin kişiye oynarken neredeymiş bu arkadaşlar ? Takım biraz kıpırdandı ya hemen "3 maç gelmeyenin kombinesi iptal edilsin" diye saçmalayın.

Haklisin tabi, bu yuzden bence en guzeli maca gelecegini beyan etmezsen kombinenin otomatik devir olmasi, cunku takimin da destege ihtiyaci var
Gelecegim diye bildirip gelinmeyen durumlarda da birkac maca kadar sorun yok, sayisi fazla olursa da bir sonraki sezon indirimler kademeli azaltilabilir bence

Ne kadar sıradan bir haber RVP sakatlanmış. :D Adam ne zaman sağlamdı ki ! :)

Ulan juve yeniliyor kötü olmasın bu herseyi asamoaha yormaya başladım

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ya suraya Mac izlemeden gelip yorum yapmayin,dombili mesela.

Defansta 4-1-4-1,hucumda 3-5-2 oynayan takima 4-2-3-1 oynuyor demek maclari izlemediginin kaniti

Fenerbahçeli futbolcu Robin van Persie, Gençlerbirliği maçında forma giyemeyecek

Bana oyle geliyor ki Igor Tudor Arda'yi dove dove oynatir, Arda da bir sey kanitlamaya gelir ... Bunlar hep temenni, cunku haberler gelecegi yonunde

Tek pozitifi yerli olmasi benim gozumde. Takimi karistirabilecek tek adam o su an. Taraftar-futbolcu-yonetim olarak camiaca medyaya ve Arda'nin kiskirtmalarina karsi kenetlenebilir miyiz acaba? Hele de su Selcuk mesajindan sonra ben oldukca endiseliyim.

Selcuk mesaji neydi renktas, ben kacirmisim?

4-1-4-1 oynuyoruz degil mi?

Carole, Sinan, Umut, de Jong, Donk, Cavanda, Balta gonderilecek

Sol bek, sol kanat oyunculari sart. Rotasyona girecek stoper almamak risk olur. Yedek forvet ihtiyac.

7 gonderilecek, 4 gelecek adam var daha. Transfer kapanmak uzere. Haberlerin gelmemesi can sikici. 3/3'un rehavetine kapilmaz umarim yonetim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt