Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Football Italia

"Laxalt, Genoa'yı 4-2 yendikleri maçta Juventus'u etkiledi. Laxalt Juventus'a gelirse, Juventus Asamoah'ı Galatasaray'a satabilir." (Sport Italia)

Asamoah gelsin feguli kadroya girsin dağıtır geçeriz hepsini haftada 1 maç yapmamız avantaj 90 dk pres yapabiliriz hiç bir takım dayanamaz anadolu takımlarına puan vermezsek zaten şampiyon oluruzda bu sene derbilerdede baya üstünlük kuracaz bence

12 mesaja 11 beğenin varmış .
arkasından ağlamasın diye 12 yaptık haberin olsun:)

H.G...

Gençlere hayır diyorum bende. Bu saaten sonra kaliteli olanı nereden bulacaksın üstelik. Ya tutarsa transfere de harçayacak ne paramız nede sabrımız var.
Alt yapıda ki gençler yetmeli. Dünya kadar para harçadık genç oyunculara son yıllarda. Hemen hemen hepsi fos çıktı ve totalde çok büyük zarara soktu bizi
usta ben birdahaki sezonlar icin dedim onu

abv asamoah

usta ben birdahaki sezonlar icin dedim onu

abv asamoah
Alınsın da bruma gibileri alınsın. Yani kalitesi bariz şekilde beli olanlara hayır demem. Yok ontivero gibi ya tutarsa olanları verecek tek kuruşumuz olmamalı. Kulüp yapısı mali anlamda sağlam olursa ilerde fikrimi değiştiririm tabiki

Doping kontrolü için kurada ismi çıkan Tolga Ciğerci, idrarını yapamayınca 02.05'e kadar beklemek zorunda kaldı. (Milliyet)

abv asamoah

20d4613f619567bd4710163e3b18c0a1.jpg

Translate reis

abv asamoah

Cenk Ergün:, Bonservis 4.7 milyon Euro. Oyuncu ise yıllık 2.5 milyon Euro alacak.( foobas )

abv asamoah

Forsberg oynuyor solda aga ondan yedek 2.yari herturlu aliyorlar herkesi ipe diziyor zaten.. :D alamayiz yani

abv asamoah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt