Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
- 31 Mayıs 2015
- 24.769
- 22.190
- 2.308
Wesley'i Nice taraftarları ıslıklamış diyorlar nette bir iki yerde gördüm doğru mu?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sakatlık sorunun nedeni de bu diye tahmin ediyorum. İnsan dışı zorluyordu adam kendisini Juventus da.Asamoah 'ı sabit olarak bir yere kitleyelim merkezde dursun demek bence yanlış reis
Çünki Asamoah gerçekten çok acayip bir topçu sol tarafı tek başına idare ediyor
Maç içerisinde defansta sol bek+ ileride sol çizgi kanat oyuncusu+ sol iç orta saha oyuncusu olarak göreceğiz adamı hepsini tek başına idare ediyor resmen karaboğa ...
Evet, 1-2 macta yedek kalinca hemen kiralik gondermek isteyeceklerdir :rolleyes-99:devre arası bruma veya maximinden brini kiralayak.maximin de yedek kalmış.
Evet, 1-2 macta yedek kalinca hemen kiralik gondermek isteyeceklerdir :rolleyes-99:
![]()
![]()
Eksik olduğumuz yer kulübe
Devre arasinda cok transfer beklemeyin, bu takimin kimyasini da bozar zaten. Ayrica eski oyunculari da yazmayin cunku gercekci olmaz. Hele Bruma konusu Tudor varken imkansiz.7-8 maç daha yedek kalsınlar o zaman
Devre arasinda cok transfer beklemeyin, bu takimin kimyasini da bozar zaten. Ayrica eski oyunculari da yazmayin cunku gercekci olmaz. Hele Bruma konusu Tudor varken imkansiz.
24 Aralık 2017 de.ben bekleyecem.abi 14.haftada 10 puan fark atarsak en yakın rakibe..transfer nöbedini açar mısın?
24 Aralık 2017 de.
Ilk yari bitiyor.ne var 24 aralıkta
bu fotoğraf bir discoda mı çekilmiş renktaş
zuhaha ıyı kıtledikFransız spor yazarı Pierre Menes yaptığı yorumda şunları söyledi: "Sneijder isteksiz. Saklanarak oynuyor. Oyunun içinde yok ve sorumluluk almıyor. Balotelli'yi zaten konuşmuyorum bile ama Sneijder'den beklentiler yüksek. Ancak ya futbolu, ya da burayı önemsemiyor. Hiç yok gibi. Saklanıyor sürekli ve oyunun içine dahil olmuyor." ifadelerini kullandı.*
abv asamoah