Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Wesley'i Nice taraftarları ıslıklamış diyorlar nette bir iki yerde gördüm doğru mu?

Asamoah 'ı sabit olarak bir yere kitleyelim merkezde dursun demek bence yanlış reis

Çünki Asamoah gerçekten çok acayip bir topçu sol tarafı tek başına idare ediyor

Maç içerisinde defansta sol bek+ ileride sol çizgi kanat oyuncusu+ sol iç orta saha oyuncusu olarak göreceğiz adamı hepsini tek başına idare ediyor resmen karaboğa ...
Sakatlık sorunun nedeni de bu diye tahmin ediyorum. İnsan dışı zorluyordu adam kendisini Juventus da.
Tek başına sol tarafı aşağı yukarı gitmek kolay değil. Kaldırıyor kendisi dediğin gibi ama vucutu bir yerde patlak veriyor doğal olarak. Bizde okadar zorlamaması gerekir sağlığı için.

966ce1745fcd5a078e81d150f9f99ad6.jpg

5676ef1758eb36b483043de28d566ab6.jpg

Eksik olduğumuz yer kulübe

gökhan töre sakat ve düşünmüyo şenol güneş kadroda.boşuna yazmayın.

Gökhan töre'de da bitirdi kariyerini resmen galiba İngiltere'ye giderek.

de jong vee cavandanın sözleşmeleri feshedilcek.umut gündogan,endogan ve hakan baltanın da..3,5 milyon ayırmışız fesih için.(futbol arena)

Devre arasinda cok transfer beklemeyin, bu takimin kimyasini da bozar zaten. Ayrica eski oyunculari da yazmayin cunku gercekci olmaz. Hele Bruma konusu Tudor varken imkansiz.

ben bekleyecem.abi 14.haftada 10 puan fark atarsak en yakın rakibe..transfer nöbedini açar mısın?

Fransız spor yazarı Pierre Menes yaptığı yorumda şunları söyledi: "Sneijder isteksiz. Saklanarak oynuyor. Oyunun içinde yok ve sorumluluk almıyor. Balotelli'yi zaten konuşmuyorum bile ama Sneijder'den beklentiler yüksek. Ancak ya futbolu, ya da burayı önemsemiyor. Hiç yok gibi. Saklanıyor sürekli ve oyunun içine dahil olmuyor." ifadelerini kullandı.*

abv asamoah

Fransız spor yazarı Pierre Menes yaptığı yorumda şunları söyledi: "Sneijder isteksiz. Saklanarak oynuyor. Oyunun içinde yok ve sorumluluk almıyor. Balotelli'yi zaten konuşmuyorum bile ama Sneijder'den beklentiler yüksek. Ancak ya futbolu, ya da burayı önemsemiyor. Hiç yok gibi. Saklanıyor sürekli ve oyunun içine dahil olmuyor." ifadelerini kullandı.*

abv asamoah
zuhaha ıyı kıtledik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt