Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DIUB3CfXUAAYdS_.jpg

jovetic monacoda

Bizim için fazla lüks ve gereksiz olurdu zaten. Adı geçtiğinde hiç inanmamıştım ve kaynak da Insta'da paylaştığı aslan resmiydi. Her aslan resmi paylaşacan bize gelecek olsaydı...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yarmolenko zu BVB cok iyi oldu be

sonunda topclubda görecegiz

Dortmund'un ofans hattı daha iyi oldu bence Yarmolenko Dembele gibi star potansiyelli değil ama daha çok skor katkısı verir

kiev herkesi birakiyo heralde o liglerden oyuncu kapmak lazım herkes gidiyor

abv asamoah

bazı Fernando'nun stoperlerin arasına girdiği zamanlar 3lü oynuyoruz bir 3-4-3 kurgularsak

Muslera
Maicon-Fernando-Serdar
Mariano-Tolga-Ndiaye-Asamoah
Feghouli-Gomis-Belhanda

aslında Tudor geçen sene Bruma,Garry gibi isimleri bu sistemde forvet arkası gibi denedi ama olmadı bu sistem Feghouli,Belhanda gibi isimlerle harika olur bence bekler zaten canavar....

Yarmolenko müthiş bir adam. Sevindim kendini gösterebileceği bir takıma gittiği için. Tam anlamıyla Dortmund'un takım karakterin uygun bir oyuncu.

Sivas'ı küme düşecek diye bakan bir adamın bakış açısına göre Kasımpaşa ve Bursa şampiyonluğa oynuyordur herhalde. Antalya'ya çaktıktan sonra neler diyecekler acaba.

Sivas şu ana kadar oynadığımız en iyi takımdı bazıları neresinle izliyo maçları anlamıyorum ki.

He küme düşmeye oynuyo he.
İçerde dışarda büyükleri zorlar o takım kendi takımınızı bu kadar gömmeyin.

TapaTalK

Goren de diyecek Goztepe ye karsi degil Real Madride karsi cezali deplasmanda berabere kaldilar

Sivas şu ana kadar oynadığımız en iyi takımdı bazıları neresinle izliyo maçları anlamıyorum ki.

He küme düşmeye oynuyo he.
İçerde dışarda büyükleri zorlar o takım kendi takımınızı bu kadar gömmeyin.

TapaTalK

Çok fazla Galatasaray 'ı durdurmak üzerine kurmuş planlarını takım

Adam akıllı kanat hücumcuları olsa o Arouna Koné' 'yle birlikte çok takımın başını yakarlar ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt