Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gençlerbirliği kötü evet ancak diger takımlar başaksehir hariç diger büyükleri rahatlikla yenebilecek ekipler dostum

abv asamoah
Her takım büyükleri yenebilir renktaş, yabancı sınırının kalkmasıyla bu daha da kolaylaştı.
Bu arada kolay maç derken sadece en kolay rakip demek istemiyorum, açık oynayan takımları daha kolay görüyorum.

Bırakında nöbetin tadı olmasın
7 tane ıyi oyuncu alındı
Gelecek gündemde bir isim var ondada herşey net

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Liverpool, Leipzig'den Naby Keita'yı renklerine bağladı. Sağlık kontrollerinden geçen oyuncu, gelecek sezon takıma katılacak. (The Times)

Liverpool, Naby Keita'yı almış. Süper transfer

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Keita geldi diye Emre Can'i yollarlarsa hata olur

abv asamoah

bu milletin sorunlarından biri bu işte, cevap verememeyi marifet sanıp beğenmediği görüşleri yaftalamak

Dostum sende kusura bakmada forumda tepki cekmek icin konusuyosun. Herkesin ak dedigine sen illa kara diyosun. Gerek yok bu kadarina takim mis gibi onune geleni dagitiyor. Su futbolumuzla bize Turkiyeden bir bjk birde basaksehir oldu olabilir en iyi ihtimalle bence asil olcu avrupa maclariydi onuda elendik maalesef.

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Kaliteli Stoper ve Sol Bek sart.

Yedek forvet ve kanat ya da Kanat-Forvet alirsak kadro tas gibi olur.

Welliton yatmıs
Tolgaya teklif gelmis Kolnden
Arda 1 Eylülden sonra gelebilirmis
Asamuaa bitmis
de Jong dehlenebirmis

F.Arena

Dostum sende kusura bakmada forumda tepki cekmek icin konusuyosun. Herkesin ak dedigine sen illa kara diyosun. Gerek yok bu kadarina takim mis gibi onune geleni dagitiyor. Su futbolumuzla bize Turkiyeden bir bjk birde basaksehir oldu olabilir en iyi ihtimalle bence asil olcu avrupa maclariydi onuda elendik maalesef.

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yok dostum söylediğim sadece sezona risklerle başladığımızdı. Insanlar icten ice inandiklari ama kabul etmek istemediklerini duymaya tahammul edemiyor sadece. Saygi duyuyorum ama, cok cektik 2 senedir, dalga konusu olduk, bu sene sampiyon olmak zorundayiz, aksi fikirler sinirlendirebilir duygusal bireyleri

Ligin zayıf takımı denen gençlerbirliği karabüğü dağıtıyordu forveti olsaydı. Bu hafta da ligin diğer zayıf takımlarından gösterilen alanyasporun elinden de zor kurtuldu. Emin olun bizim oynadığımız kayseri ve sivas karabükten daha iyi takımlar.
Karabük alanya'nın elinden zor mu kurtuldu ? :)

Rakipler güçlüydü,zayıftı meselesine çok takılmayın. Fenerbahçe ile çekiştiğimiz 2014-2015 sezonunda Fenerbahçe en kritik maçta küme düşmesi kesinleşen Erciyes ile evinde berabere kalmıştı. Hatta o sezon ligin zayıf takımlarına daha çok puan vermişlerdi. Biz rakiplerden bağımsız kendi maçlarımıza odaklanıp, kazanalım.

Kayseri - Gösterge (küme düşer listesi)
Osmanlı - Deplasman göstergesi (küme düşer listesi)
Sivas - 60'dan sonra göstergesi (küme düşer listesi)
Antalya - Asıl Gösterge - yenersek (küme düşmez ama çok zayıflar gösterge değil)
- yenilirsek (bu hocayla olmaz, şımarırsan çakarlar, bilmem kim alınmalıydı loading)
Kasımpaşa - Kötü takım, gösterge değil loading..

Sanki takımı/hocayı yerden yere vurmak için bekleyen bir kitle var gibi taraftarlarımız arasında. Sırf haklı olmak ve ben demiştim diyebilmek için gerek yok böyle şeylere. Puan kaybedeceğiz elbet arkadaşlar. 34'te 34 3 puan yapamayacağız. Lig'de Konya, Başakşehir, Trabzonspor, Fenerbahçe, Beşiktaş gibi puan alması zor takımlar mevcut. Hatta 3 attığımız Sivas'ı deplasmanda yenebilir miyiz o bile kesin değil. Maçların oynanacağı haftaların senaryoları bile değişiklik gösterecek ve alacağımız puanlara etki edecek. Bu kesin yeneriz dediğiniz takıma 3 eksikle oynayacaksınız belki. Takıma destek olup, puan kaybetse bile oluşan bu olumlu havayı tersine çevirmek isteyen kitleye kulak asmayın. Bazı yorumlar moralimi bozdu işin açığı. Kimi yensek ya küme düşüyor ya da ritm bulamamış, çok zayıf. Allah Allah biz başka bir futbol izliyoruz herhalde. Bu 3 takım da küme düşmez. Belki Gökçek bey umursamazsa Osmanlı düşebilir hadi. Alanya, Göztepe, Gençler, Bursa çöp şimdilik, Yeni Malatya'da geldiği gibi inecekler listesinde bence. Karabük'ü de dahil edelim hatta. Oynadığımız takımlar ritmini bulmamış iyi takımlar. Küme düşer, küme düşer bitmedi muhabbet. Biz de ritm bulmadık daha. Koyduk geçtik ritm bulamayan orta üstü 3 takıma da. Bir diğeri de Antalya. Kolay maç da yok. Biraz olumlu olun yahu, şampiyon olacağız inşallah yeter ki şu hava bozulmasın. :hat:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt