Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Her takım büyükleri yenebilir renktaş, yabancı sınırının kalkmasıyla bu daha da kolaylaştı.gençlerbirliği kötü evet ancak diger takımlar başaksehir hariç diger büyükleri rahatlikla yenebilecek ekipler dostum
abv asamoah
Çok fazla Galatasaray 'ı durdurmak üzerine kurmuş planlarını takım
Adam akıllı kanat hücumcuları olsa o Arouna Koné' 'yle birlikte çok takımın başını yakarlar ...
Nejati ciddiye alip cevap vermek...![]()
Liverpool, Naby Keita'yı almış. Süper transfer
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bu milletin sorunlarından biri bu işte, cevap verememeyi marifet sanıp beğenmediği görüşleri yaftalamak
Yok dostum söylediğim sadece sezona risklerle başladığımızdı. Insanlar icten ice inandiklari ama kabul etmek istemediklerini duymaya tahammul edemiyor sadece. Saygi duyuyorum ama, cok cektik 2 senedir, dalga konusu olduk, bu sene sampiyon olmak zorundayiz, aksi fikirler sinirlendirebilir duygusal bireyleriDostum sende kusura bakmada forumda tepki cekmek icin konusuyosun. Herkesin ak dedigine sen illa kara diyosun. Gerek yok bu kadarina takim mis gibi onune geleni dagitiyor. Su futbolumuzla bize Turkiyeden bir bjk birde basaksehir oldu olabilir en iyi ihtimalle bence asil olcu avrupa maclariydi onuda elendik maalesef.
SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Barçaya lazımdıLiverpool, Naby Keita'yı almış. Süper transfer
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Karabük alanya'nın elinden zor mu kurtuldu ?Ligin zayıf takımı denen gençlerbirliği karabüğü dağıtıyordu forveti olsaydı. Bu hafta da ligin diğer zayıf takımlarından gösterilen alanyasporun elinden de zor kurtuldu. Emin olun bizim oynadığımız kayseri ve sivas karabükten daha iyi takımlar.
Antalya macinda Garry ilk 11 baslar
Feghouli yedek kulubesinde olur