Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
seyirci varsa win
0df7b2c26e818192ba881774b9335fec.jpg

abv asamoah

Takım böyle iştahlı devam etsin her maç 40 bini geçeriz

Gomis’le gol krallığı için bir şakalaşman oldu mu?

Tolga Ciğerci: Öyle bir şakalaşmamız olmadı. Biz ciddiyiz. [Cumhuriyet]

Mrallll

abv asamoah

Galatasaray bu salı asamoah için yeni bi teklifte bulunmaya hazır.Galatasaray reddilen teklif olan 4 milyonu 1-2 milyon bonusla yükseltiyor.juventus tarafı 6 milyona işi bitirmek istiyor( di marzio)

ingilizceden ceviri de bu.

Son düzenleme:
Sneijder de döneklik, Arda da döneklik.

Dansözler bile senin kadar kivirmiyor Yigit.

Birsey soracagim biz niye hic oyuncu kiralamayi düsünmüyoruz??

Arda konusunda da fikrimi belirteyim. Her ne kadar Barca'da istenmese de geçen sene çok kötü bir performans göstermedi. 10'a yakın gol attı ve rotasyonda faydalı olabileceğini gösterdi. Takımdan gönderilmesinin
Valverde kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Başka antrenör olsa tutardı.

Yıllardır İspanya'nın üst düzey takımlarında oynuyor ve hiçbir sezon yatmadı, ciddi sakatlık yaşamadı, ortalama 30-40 maça çıktı. Kısacası ölüsü bizim ligde iş yapar.

Feghouli-Mariano ve Asamoah-Arda kanatlarına sahip, göbekten N'diaye ve Belhanda ile gelen bir takımı Türkiye Ligi'nde durduracak takım yok. Hatta dahasını söyliyeyim UEFA'da da yok.

Ayrıca Arda geldiği takdirde gruplaşma vs. gibi sorunların olacağını da sanmıyorum. Eskidendi o işler, düzen değişti. İyi bir kadromuz var, top oynamak isteyenin boş işlerle uğraşmak yerine performans vermesi gerek. Yoksa kenarda oturur.

Ancak aklımda şöyle bir soru işareti var. 3 haftadır ligi domine etmemizin sebebi fizik gücümüz ve kondisyonumuz. Zaten Feghouli geldiğinde pres gücümüzün çok az da olsa düşmesi muhtemel. Eğer Arda-Tolga değişikliği de yaşanırsa pres gücümüz iyice düşer mi, bilmiyorum. Bunu düşünürken Arda'nın Atletico'da takım savunmasına yaptığı katkıyı unutmayalım.

Samir nasıl bir oyuncu? İzleyen var mı? Stoper sıkıntısını giderir mi?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt