beyler biz sneijdere giderken alacaklarinin tumunu verdikmi yoksa adam birsey almadanmi gitti?
Vermemiş gibi gözüküyoruz ancak dursun bu vermiş de olabiliriz hiçbir yerde net bir açıklama yok
Aslolan Galatasaray'dır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
beyler biz sneijdere giderken alacaklarinin tumunu verdikmi yoksa adam birsey almadanmi gitti?
valla ben cok yazdım ya .bikaç sayfa öncesine gitsen görürsün ama neyse.4 milyon teklifi 1-2 milyon bonusla yükselticez bugün.juventus 6 milyon istiyomuş.bugun anlaşma saglanır.di barzo 4 milyon teklifin kabul edilmediğini yazmış 1 saat falan önce.
kaç istiyorlar ki?
ceketini alip gittibeyler biz sneijdere giderken alacaklarinin tumunu verdikmi yoksa adam birsey almadanmi gitti?
Sergen kardesim, bazi renktaslar vakit az oldugu icin sayfalari o kadar tarayamiyorlar.sayfaları takip ederseniz herşeyden bilginiz olur.iyi günler
Selcuk kacMarianonun geçen sezonki Toplam Skoru 50 imiş böle siteye soqam
Gibbs detaylarda anlaşamamış . Iyi iyi asamoah olmazsa yedekte biri olması iyi
SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
okudum hepsini de arada da di barzonun haberini okudum.valla ben cok yazdım ya .bikaç sayfa öncesine gitsen görürsün ama neyse.4 milyon teklifi 1-2 milyon bonusla yükselticez bugün.juventus 6 milyon istiyomuş.bugun anlaşma saglanır.
Strinic Napoli'ye yakinmis
zaten yeteri kadar yakın değil mi napoliye?Strinic Napoli'ye yakinmis