Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
-------------------------------------MUSLERA------------------------------------------
----------------DENAYER--------MAICON---------SERDAR--------------------------
MARIANO---------------------FERNANDO-----------------------------ASAMOAH
---------------FEGHUILI------------NDIAYE-----------BELHANDA--------------------
---------------------------------GOMIS---------------------------------------------------

3-3-3-1 taktigide fena olmaz :D

Bence doğru olabilir

Arda sosyal medyayı takip eden biri.

kwadwo gelecek dertler bitecek.

Merhabalar duyum var mı?

Hocam soruyu soranın da yazım hatası var cevap verenin de öyle, hislerime göre bunu yazan aynı kişi gibi geliyor. Shop yani. Adam kampta, Barcelona da gözden düştü ve başka isteyen üst düzey kulüp yok. Geleceğini niye riske atsın? Gelir burada bir kaç maç çok istekli oynar, dün Tudor kovulsun, Özbek gitsin diyenlerin bir anda kalsın dedikleri gibi ona da aynısını yaparlar. Bu düşüncededir bence Arda...

:))
fae45f1bb5fe14d91b3d387fe74eaa88.jpg

abv asamoah

O bileklikler rastgele sarı-kırmızı seçilmedi sanırım ;)

Mircea Lucescu: "Oğuzhan'ı arayarak sadece aptallar fikir değiştirmez dedim."

abv asamoah

bu demarke kadar sinsi hesap yok.

Ben Arfa'nın yakın çevresi yıldız oyuncunun Türkiye'ye gitmek istemediğini ve her şeye rağmen PSG'de kalacağını açıkladı. (RMC)

orjinal bu...onlar başka davada : )

aralıka kadar psgde ben arfa,ücretsiz haliyle de nice ve lyon kapısına dizilir.

Mircea Lucescu: "İlk 3 maçta Oğuzhan'ın performansını beğenmedim, kendisine izah ettim. Artık problem kalmadı."

Selcugu cok mu begendin andaval

abv asamoah

Necati Ateş: Selçuk'la konuştum. 'Gitmek kolay, kalacağım. Taraftarın gönlünde nasıl taht kurmuşsam, yeniden başarılarımla anılacağım' dedi.

hadi ordan

abv asamoah

lucescu adam olsaydı u17den oyuncu alırdı milli takıma,adamlıgı bırakmış

Ulan aziz az cin degilsin ha :D

Once yalan haber yaptirip yapacagin duzenbazlik icin kamuoyunu rakama alistirdin, ardindan bunu yapabilecegin bir takimla 8-10'a bitirecen isi
Donup bu adam o kadar eder mi diyen olursa da ingiliz takimi daha fazlasini verdiydi, pasaportu olmadigi icin veremedik diyecen

Lucescu: "Maçları izlerken gördüm ki her takımda en fazla 4 Türk futbolcu var. Seçim yapmak zor."

yapmayın o zaman kapatin takımı

abv asamoah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt