Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yabanci sınırıniza soxum, yerli sinirlamasi gelmeli

abv asamoah

Allah askına getirin la yerli zırvasını.sürelim u17deki bebeleri.2 seneye zımba gibi olacaklar zaten.2000-2001 ve 2002 dogumluların en iyisi bizde.kiminle şampiyonluga oynyacak bjk,fener?kıcı kırık oguzhanla mı?ortadan basşka bi halt bilmeyen canerle mi?hasan ali ile mi?

Tüpcü tam kendi kafasinda birisini bulmus getirmis, yabanci sinirinin geri dönmesine sicak bakan bir hoca.

Ulan Lucescu, böyle mal mal konusmaya devam edersen yakinda bütün itibarini kaybedersin gözümde.

Lucescu bize gelsin istemiştim bir kaç ay önce ama şu son bir kaç hafta içerisinde yaptıkları ve açıklamaları ile ne kadar yanlış düşündüğümü anladım. Takımın 3 haftalık başarılı oyunundan ve Tudor'dan bağımsız söylüyorum bunu. Allah korumuş gerçekten bu adamdan bizi.

Lucescu'lu Shakhtar 2008-09'da UEFA Şampiyonu olurken de, 2010-11'de ŞL'nde Çeyrek Final oynarken de kadrosunda 14 yabancı vardı.

IstanbulBasaksehirNE lucescu

abv asamoah

atalay babacan
recep gül
abdulsamed karnucu
melih gökçimen
emirhan civelek
ozan kabak
yunus akgün
oben saracoglu
mustafa kapı
süleyman luş
batuhan tekin
bozan uymaz
barış zeren
gökay güney
ibrahim demirbag

daha adını unuttugum çok var.buyursunlar yerli ligi ayarlasınlar oynatalım...totoları yerse

Son düzenleme:
Lucescu shaktarda kaç tane turk oynatıyordu acaba!
Şimdi neden ağlanıyor yerlı yok dıye!

kwadwo gelecek dertler bitecek. ?

Merhabalar duyum var mı? ?❤

Luce istedigi gibi konussun en erken getirecekleri tarih 3 yil sonrasi olur. 3 yil sonraya da zaten piyasada turk kalmaz.emre mor cengiz enes trye doner

Lucescu: "Yabancı konusunu görüşmek lazım. Takımlarda 3-4 tane Türk oyuncu var. En iyileri Avrupa'da. Seçim yapmakta zorlanıyorsunuz."

lan defol

Bunak herif, teknik direktörlük teklifini o zaman kabul etmeyecektin. Para tatlı geldi değil mi ? Oyuncu havuzu belli bu adamlardan en iyi kadro çıkartıp oynat diye sana milyon euro veriyorlar. Boş beleş konuş diye değil.

YouTube yerli olursa başlarına bu gelecek.takımın solbeki melih gökçimen muazzam bi hücum gücüne sahip.bjk ve fb 96-2000den sonra böyle bişeye hazırlar mı?

Galatasaray biraz kıpırdadı mı hemen yabancı sayısı gündeme geliyor . Aynısı Ünal Aysal zamanında da yapılmıştı . İyi olan her yerde oynar kardeşim . Sınırlama bence yarışma ruhuna ters . Alt yapıdan jübileye orta yapmayı öğrenemeyen Sabrileri izlemek zorunda mıyım ben ?

Bunak Lucescu adam olsun

Takimi adam gibi oynat iste sanane lan yabanci sinirinda sana giren cikan ne

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt