Ferdi Hoşer
Aslan Üye
- 1 Aralık 2008
- 8.279
- 4.056
- 1.748
Lucescu malzeimer olmuş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Höwedes'in uçak kalktı mı? Tribundergi, Schalke'nin henüz anlaşma olmadığını açıkladığını yazdı. Umarım sorun çıkmaz
atalay babacan
recep gül
abdulsamed karnucu
melih gökçimen
emirhan civelek
ozan kabak
yunus akgün
oben saracoglu
mustafa kapı
süleyman luş
batuhan tekin
bozan uymaz
barış zeren
gökay güney
ibrahim demirbag
daha adını unuttugum çok var.buyursunlar yerli ligi ayarlasınlar oynatalım...totoları yerse
fazla iyiler denk gelirse urfalı bozan uymazı izle.çalım yetneği müthiş ama gol vuruşları da çok iyiBunları izledin mi ben izlemedim o yüzden soruyorum herkesin dediği gibi hakikaten iyiler mi
Aslolan Galatasaray'dır
Milleti gerizekalı zanneden zekalı birisi he evet.arkadaslar objektif olun, yabanci kurali gelirse sadece biz degil herkez etkilenir o nedenle kimse yabanci kuralini simdilik istemez.
Aslinda lucescunun ne demek istedigini anlamak gerek, adam diyorki basarisiz olursam nedeni yabanci kuralidir. adam akili simdiden elini saglama aldi
Fener ve bjk nin yerli rotasyonu saglamdiYabancı sınırı gelirse artık LİGDEN ÇEKİLİP kapatalım kulübü gerekirse. Yeter be kardeşim. Biz tam kadro kurunca mı aklınıza geliyor sınır getirmek hep.
2013 de en iyi kadroyu kurmuştuk hemen ayağımızdan çektiler 1 sene sonra Bruma, Telles, Chedjou'da gelince hop 6+0. Ayıp bir şey yeter artık.
Muslera
Eboue
Ujfalusi
Dany
Riera
Melo
Amrabat
Sneijder
Elmander
Drogba