Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Marş goygoyu yapan Bülent Uygun, forveti yokken Umut Nayir'i kulübede tutuyor, ilk fırsatta Chikaleshi'yi alıyor... Önce samimiyet.

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Milli maç olduğunda yine izliyorum heyecanlanıyorum ama Milli Takım'ın içini boşalttı menfaatçi oyuncu kadrosu.

Şahsi düşüncem futbol profesyonel bir oyun. Biz biraz duygusal bakıyoruz belki de.
Diger Turk kulup takimlari mac yaparken rakip her gol attiginda icimin yaglari eriyor o farkli bir olay. Ama milli maclar bence farkli dunyaya gucunu gostermek gibi bir konu Amerika Cin neden spora bu kadar para harciyolar sizce?

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

buyuk başkanin gençligi :D sene 2003
2d80cb68b8db30dac4af795eddbb8d04.jpg

abv asamoah

Transfer yerine başka şeyler konuşan insanlara uyarı bekliyorum mod kardeşlerimizden. Bana Asamoah haberi verin, bana ne Milli Takım'dan?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

insanların milli takımdan soğumasının nedeni değil mi zaten yabancı sınırı.

3 kuruşluk adamlara onca para verildi ama hepsi range i alıp yatma telaşına düştü,aldıkları para etmedikleri içinde insanlar milli takımdan soğudu

ayrıca milli takımda illa Türk kökenli insanlar oynayacak diye bir şart mı var,bulun adam gibi yabancıları dağıtın alt yapılara ,verin vatandaşlık, herkes işine baksın

federasyon yapamadığı işleri kulüplere yıkma derdinde

Galatasaray Asamoah'dan sonra kulübü Juventus ilede her konuda anlaşmaya vardı. Ödeme detayları konuşuluyor. Sadece açıklanması kaldı. Volkan yilmaz

abv asamoah

Oyle bence dostum maci izlersin izlemezsin baska mevzu ama 2 3 primci futbolcu icin milli formanin maglup olmasini istemek baska konu

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ben senin ne demek istediğini anladım,hak da veriyorum ama bazı gerçekler var.İnternet ve ziyadesiyle sosyal medya iyice yaygınlaşmaya başladıktan sonra insanlar bazı 'kutsal' addedilen şeyleri yitirmeye başladı,bireycilik tavan yaptı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt