Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sinan kalsın, yedek forvete gerek yok, ayrıca kanadada alternatif. Feghouli,Sinan, Garry, Yasin, Linnes, Asamoah kanat rotasyonu yeterli. Denayer kiralık belki olabilir, olmazsa Asamoah'ı alıp transferi kapatalım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sen Yasin'le Sinan'ın bu saatten sonra G.Saray a faydalı olacağına inanıyormusun?

08624d04ac72039f6abfea9148a4b0df.jpg

allaaaahhhh
Adam topa vurusundan Belli olur

kwadwo gelecek dertler bitecek. ?

Merhabalar duyum var mı? ?❤

Asamoah milli takım arasında gelirse oynayabilir bence. Ben hocanın Linnes'e fazla güvendiğini sanmıyorum. Ama Garry veya Tolga kesilmez. Feghouli yedek başlayıp sonradan girer

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

L.City'de Morgan diye bir stoper var insan demeye şahit lazım. Birebir de Lukaku'yu yıktı. Böyle bir adam lazım bizim stoper. Ama sanki tekniği kötü.

Asamoah gel artık.Asamoah ve Feghouli ilk 11e girer.Garry ve Linnes kesilir.Takımında ilk 11 seviyesi arşa çıkmış olur.

bir degerlendirme yaparsak 3klup arasinda, en dogru transferleri biz yaptigimizi dusunuyorum. Objektif bir acidan bakalim
( not; olasi transferlerde mevcut + bonservislere bonuslarida ekleyerek listeledim)

GALATASARAY:
- BELHANDA: 10M EURO
- NDIYAYE: 9,2M EURO
- MAICON: 8 M EURO
- FEGHUILI: 4,2M EURO
- MARIANO: 4,5 M EURO
- FERNANDO: 5M EURO
- GOMIS 2,5M EURO
- ASAMOAH 4M EURO

toplamda: 44m EURO

BESIKTAS:

- NEGREDO: 6M EURO ( IMZA PARASI`da var)
- MEDEL: 2,5M EURO
- LENS 1,5M EURO (KIRALIK)
- ORKAN: 500B EURO
- CANER: 750B EURO
- ATINC: 200B EURO (KIRALIK)
- PEPE: 4M EURO (IMZA PARASI)

TOPLAMDA: 16,5M EURO

FENERBAHCE:

- GULLIANO: 7M EURO
- SOLDADO: 5M EURO
- DIRAR: 4,5M EURO (3,5 diyor tranfermark, ama asil 4,5)
- VALBUENA: 1,5M EURO
- ISLA (1M EURO IMZA PARASI KESIN VARDIR)
- ELMAS: 1,5M EURO
- NETO 3,5M EURO
- BEN ARFA (4M EURO IMZA PARASI EN AZ )
- KAMENI: BEDELSIZ
- EKICI: ( 2M EURO IMZA PARASI )

TOPLAMDA: 30m euro

* Bizim aldigimiz oyuncular yas ortalamasina baktigimizda en iyi donemlerindeler, + karakterli futbolcular ve buraya yatmaya gelmemisler
* Maicon kaptan olarak geldi bize, fernando porto alt yapisi ile geldi, mariano ortalama mac istatikleri ortada, gomis gol kralligi olarak geldi vesaire...
* Fenere gelen isimler ise takimdan istenmeyen isimler ve dususte olan oyuncular
* aynisi besiktas icinde gecerli

baktiginizda fener ve bjk bizim kadar transfer yaptilar ama onlarin yaptigi transferlerin maksimum 50% ilk 11 zorlayabilir ve finansal fair play olayinda en iyi isi biz yapmis oluyoruz. merak ediyorum fener ve bjk kadroda dahil oyunculari ile yeni transferlere toplamda nekadar maas odeyecek? Bizde ise maliyetli oyuncular gitti ve kadro coplugude yok.

Bazi kisiler hic yaşinin adami degil. Cocuklari flan varsa onlar adina uzuldum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt