- 2 Temmuz 2011
- 138.061
- 58.907
- 5.488
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Güzel bir Türk kahvesi keyfi yapayım. Mis gibi oldu.
Ben de onu diyorum işte. Kullanılmıyor.La google'da arasana, niye diretiyorsun :asd22:
Agree yerine join derken? Ne zaman agree yerine join deniyormus?
Remove bana da mantıklı geliyor.Remove kullan ne için bilmiyorum ama oyun içinse Blizzard'ın kullanımı bu yönde idi "yasağın kaldırılması hususunda"
Hocam mecaz olayı var ya ondan bahsediyorum. Kaldırmak bir şeyi ya fiziksel olarak kaldırırsın veya iptal etmek manasında kullanırsın bildiğiniz gibi. Lift saçma geldi bu iptal etmek manasında kullanımında bana.Dillerde eş anlamli kelimelerin olmasi neden sacma olsun ki?
SM-N920I cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ee tabi Fener bahçeliler için kötü bir sezondu,düşünsene en büyük rakibin Dünya yıldızlarını kadrosuna katıyor. Kahroluyorsun !La yemin ediyorum yoruldum ya keşke şu transfer sezonu bitse bir an önce. Tam bir sinir harbi olarak geçti. Gomis geldiydi, geliyodu, yok Marsilyasıydı, Feghouli'nin bitmek bilmeyen yarın gelişleri, en son da Asamoah yeter ulan yeter çıldırdım.
ben 3 saat önce içtim
HBA ile misilleme yapacağız inş.Ee tabi Fener bahçeliler için kötü bir sezondu,düşünsene en büyük rakibin Dünya yıldızlarını kadrosuna katıyor. Kahroluyorsun !![]()
2 saat ne cabuk gecti Sergen. Dayanamadin demi![]()
valla eylulde teklif yaparsak sasirmamImbula Toulouse'a gidebilirmis
Nereden nereye
HBA ile misilleme yapacağız inş.
annebbelle 2 yi izleyecem.traileri bile fenaymış yav.
Pozitif mi negatif anlamdami ? Dun ben Boyka-Undisputed e baktim. Eger dovus filmlerini seviyorsan tavsiye ederim
pozitif anlamda ürkütücü