Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
YouTube maicon koneye tek hava topu dahi vermemiş.uzun toplarına hastayım ya.ayagı çok iyi.

La yemin ediyorum yoruldum ya keşke şu transfer sezonu bitse bir an önce. Tam bir sinir harbi olarak geçti. Gomis geldiydi, geliyodu, yok Marsilyasıydı, Feghouli'nin bitmek bilmeyen yarın gelişleri, en son da Asamoah yeter ulan yeter çıldırdım.

La google'da arasana, niye diretiyorsun :asd22:

Agree yerine join derken? Ne zaman agree yerine join deniyormus?
Ben de onu diyorum işte. Kullanılmıyor. :D
Remove kullan ne için bilmiyorum ama oyun içinse Blizzard'ın kullanımı bu yönde idi "yasağın kaldırılması hususunda"
Remove bana da mantıklı geliyor.
Dillerde eş anlamli kelimelerin olmasi neden sacma olsun ki?

SM-N920I cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hocam mecaz olayı var ya ondan bahsediyorum. Kaldırmak bir şeyi ya fiziksel olarak kaldırırsın veya iptal etmek manasında kullanırsın bildiğiniz gibi. Lift saçma geldi bu iptal etmek manasında kullanımında bana.

Ama @Hamza Gölbaşının attığı kaynağa göre kullanılıyor diyor. Yani ne bileyim kulağımı tırmalıyor.

La yemin ediyorum yoruldum ya keşke şu transfer sezonu bitse bir an önce. Tam bir sinir harbi olarak geçti. Gomis geldiydi, geliyodu, yok Marsilyasıydı, Feghouli'nin bitmek bilmeyen yarın gelişleri, en son da Asamoah yeter ulan yeter çıldırdım.
Ee tabi Fener bahçeliler için kötü bir sezondu,düşünsene en büyük rakibin Dünya yıldızlarını kadrosuna katıyor. Kahroluyorsun ! :D

Hollanda'nın Fransa ile oynayacağı kritik maç öncesinde Milli Takım kampında basının sorularını yanıtlayan Wesley Sneijder, çok yoğun bir yaz geçirdiğini belirtirken "Bu yaz beni motive eden tek şey İbiza'da açtığımız restorant oldu. Galatasaray'dan ayrılmak istemiyordum ama bu artık geçmişte kaldı. Bununla ilgili konuşmak istemiyorum" dedi.

bizde seni düşünmüyoruz zaten

09d9ddd2e959e4b255f7c8c6e2d1a956.jpg

abv asamoah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt