Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kardes kolpaci demiyorum ben sana ama bu duyum isini yapacaksan hikaye anlatmayacaksin yorum eklemeyeceksin ozgurun yaptigi gibi tek cumle edip susacaksin yok o teklif etti hoca karar vericek monacoyla gorusulcek bunlar hikaye foruma gireceksin bak aynen boyle

Arkadaslar Falcao GALATASARAY'da hayirli olsun diyicen hersey yazili tarihi belli yazdigin belli sonra bu konuyu hic kasimican o adam geldiginde herkes helal ahmet diyecekler
sen 5 dk kada bir tweet atiyorsun ve hepside brezilya dizisi tadinda yazdiklarin dogru bile olsa sayginligin asla olmaz
alt yapidan yeni cikti daha cok cig abisi,oynadikca acilacak
sezonun kolpaci genc duyumcusu

transfer bitti diyip cümlenin sonuna problemler eklersen tabi ki kolpacı derler. ben 2015'ten beri forumdayım ne çok biten haber taşıdım buraya 50'sinden 48'i patlamıştır anlattığın problemler gibi problemler yüzünden.

Başkan bile emre mor icin kapi bekleyecegiz, iyi oyuncu vs vs dedi o da kolpacı konumuna düştü o dkdan sonra.
Konuşurken dikkatli konuşmak gerek.

Banega rüzgarları eserken Banega bitti yazdılar Banega'nin gelme ihtimali %10 20 falandır şuan

küfür etmeyi pek seven insan değilim birazda zorlarsa küfürüde yer benden o kadar sinir oldum ya ne zaman birsey yazsam yok kolpacı filan diyor ya adamı del, ediyor yorumları beğenmiyorsan cevap verme ya bana
Bu tarz durumlarda isyankar olmak lazim

Kufret kurtul derim, bir daha sana bulasamaz sen 1-2 gunluk cezadan donunce. Bulasirsa yonetim el atar.

Evren Göz: "Galatasaray yerli bir stoper alacak. Mert Çetin'in ismi geçiyor."

Bu cocuk potansiyelli baya diyorlar. 2.ahmet calik olacak ama herhalde

Diagnenye gelirsek al nasr forvet alicak arabistana adam goturmek icin parayi bayilican bugun yildiz bir oyuncu almaya kalksalar en az 40 mil bonservis adama 10 milyon maas vericen baska turlu asla arabistana gitmez 33 luk gomis bilr kaca gitti

Al nasr 27 yasinda 30 gol atmis adami yillik 4 maas bons 14 15 bons sudan ucuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt