Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
emre utkucan'ı foruma davet etsek ya bu yaz. gelmez mi bir konu açsak önerilerimizi yazsak onlar tabii ki biliyordur ancak çok güzel olur böyle bir dayanışma. forum cidden güçlü ve büyük bir kitleye sahip.
denenmeli.
Yetişemez hepimize, temsilci seömek lazım

Tamam ona lafim yok ama kapanan savunmalar icin bir tane de uzun boylu isteyecektir hoca. Baski kurdugun an veya geriye düstügünde hava toplarini indirecek adamlar lazim.
Vedat Muriqi bu yüzden istendi diye düşünüyorum. Mitroglou çok özgüvensiz aslında bu işi iyi yapabilecek bi oyuncu ama bizim ligde niye bu kadar pısırık ve etkisiz kaldı anlam veremedim. Beğenmediğim bir futbolcu ama Mitroglou'yu Rize'ye koysan 30 golle gol kralı olurdu mesela.

Ondan umutluydum ama bişi olmicak galiba. Hep bunlar sabır sabır zamanımız var bekleyin araştırıyoz falan filan yüzünden oldu. Sezon içinde araştırılır sezon bitince dillenmeden alınır iyi transferler. Fırsat transferlerini beklersin.
Sabır sabır sabır = Diagne + Kostas
Valla ben de bu sezon için Mitroglundan çok umutluydum . Leibzig maçındaki yorumlar beni hayal kırıklığına uğrattı

şu duyumcuyum bilmemneyim diye geçinen arkadaşlar kaynaklarına söylesinler de emre utkucan gelsin foruma 1 saatini ayırsın bi akşam.

RC Lens'te ki Doucoure mesela bizim ligin üstünde bir oyuncu bence. 7-8'e al 20'ye sat.

Muslera
Mariano-Marcao-Luyindama-Yuto
Seri-Donk
Feghouli-Belhanda-Babel
Diagne

Harun
Dirar-Serdar-Sadık-Hasan
Josef-Emre
Moses-Kruse-Garry
Muriqi

Karius
Gökhan-Vida-Mirin-Caner
Doruktan-Oğuzhan
Quaresma-Ljalic-Lens
Burak

Uğurcan
Pereira-Campi-Hüseyin-Novak
Obi-Parmak
Abdülkadir-Sosa-Yusuf
Yok

Renkdaş ne zamandır söylüyorum mesajlarım ha burda duruyo, anlamsız aşırı mantıksız. enayi yerine konulmaktan saf yerine konulmaktan sinir oluyorum
Neden biz niye yapmıyoruz madem serbest, biz mi aptalız onlar mı akıllı?
Makedonya milli takımında oynuyomuş zartmış zurtmuş, yahu Ağaoğlu yeminle haklı ozaman Yusuf ve Abdül 40 ar milyon o zaman.
30 gol atmış gol kralı 15 ite kaka satacaz Jailson malı 8 milyon ha
Ozan ve Merih kaç paraya transfer oldu yaşları kaç?
Ozan, Merih, Abdul, Yusuf bunlar son dünya şampiyonu Fransayı yenen takım oyuncuları. Mekedon milli topçusuymuş baha külahımı koyayım ona anlatsınlar
Nasil yaptilarini bilmiyorum ama bu isler tamamen disaridan birkac isimin yardimlariyla olacak seyler. Dun Aziz Yildirimdi bugun Ali Koc. Bizdeki sorun boyle isimlerimizin olmamasi diger yandan her ne kadar lise bize zarar veriyor olsa da boyle isimlerin kulube zarar vermesini de engelliyor.

Sonuc olarak ben yapilan islere, sonuclarina ve kurulan kadrolara bakarim.

Hangi yolu deneseler de bizi engelleyemiyorlar ya da onumuze gecemiyorlar. Biz bunlari dusunmeden makasi acmaya odaklanmaliyiz, marka degerimizi artirip borclarimizi azaltmaya devam ettikce ligi domine etmeye devam edecegiz ve en sonunda yeniden yapilanma sansi bulacagiz. Futbol odakli ve profesyonel bir yapilanma. Onumuzdeki 10-15 yili bu anlamda bir gecis sureci olarak goruyorum ben.

Arkidişler, süper kupa maçına 5 yaşındaki küçük aslanımla ve hanımla birlikte gitcez, stad eve çok yakın, bu fırsatı kaçırmayalım diyoruz. Yalnız ben pasolig hikayesinden sonra hiç maça gitmedim, bu maça bilet alabilmek için girebilmek için nasıl bir prosedür gerekiyor, bilgilendirirseniz sevinirim.

Bu yutub meselesi ne ya ilk biz 1 milyon olmaliydik yönetim yok ki bizde

—————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!

Konuşmaları tam bi bitirim
her yeri bitirim olsa ne yazar.Bir sezon gençlerde parladıktan sonra Rahmetli İlhan başkan tarafından sağlam paraya bejekeye çakılmış 5 kuruşluk katkı veremedikten sonra malesef biz tarafından alınıp bizde forma giyemedikten sonrada muhtemelen futbolu bırakmış tarrrak birisidir.tur-gay demir kontenjanından ötürü aspor denilen kanalda ikamed eden beyinsiz bir heriftir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt