Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şikkkk
150 bin Euroluk Elif 18 milyon olmuş.
Eroin kaçakçılığı bile bu kadar kar getirmez.
Her sene bul Makedonya gibi kıçı kırık bir ülkeden 100-150 bin Euroluk futbolcu, bir sene yedekte bekletip Avrupa’nın kalbur üstü bir takımına 18-20 milyon Euro’ya sat.
Bir kaç sene içinde 1 milyar Euro gibi rakamlara ulaşıp çok güzel takım kurulabilir bu hesapla.
Ben bu olayda teansfer hariç nekadar pislik varsa onu görüyorumYemin ediyorum renktas oturup ozellikle elifi izledigim 4 5 mac var sadece elifi takip ettim adamda tamam teknik yok calim yok ama bunda ne goruyorlar diye baktim baktim baktim
Hic bir bok goremedim
tehlikeli mesajlardan kaçınalım
dün sabahtan beri falcao galatasarayda diyorum kolpacı olmam için falcaonun gelmemesi lazım önce
Maalesef onu fener alacak her zamanki gibiŞiki alirmiyiz beyler?
Patrik Schick - Oyuncu profili 19/20 Adamın isminin okunuşu öyle ne yapalım
Serdar Sarıdağ sen misin doğru söyleFalcao ve Emre Moru eğer biz istersek alıyormuşuz. Yani bizi bekliyorlarmış. Serdar Sarıdağ dedi
Yok renkdaşSerdar Sarıdağ sen misin doğru söyle
Ben bu işten hiç bir şey anlamadım.Oyuncu kendini kanıtlar,CL’de bir kaç maç gol atmasa bile iyi bir performans gösterir anlarım.Adam 2 sezonda Fener gibi küme düşmemeye oynayan bir takımda 4 gol 0 assist ile oynamış.Fenerbahçe taraftarı bile Antu’da ana avrat sövüyordu bu lavuğa.çok ilginçtir ki ne hikmetse baştan beri napoli başka kimse talip olmadı ve baştan beri 18 milyon hiç düşmedi ne hikmetse
Önemli olan Serdar yesildagin ne dediğiYok renkdaş![]()
Nasıl denk gelmiş böyle
Adam şuan canlı yayında asporda