Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MLS de en yüksek maas alan oyuncu Ibrahimovic 7,2 milyon $. O da brüt.

Biz Falcao gercekten sponsor yardimiyla 6-7 milyon senelik veriyorsak, Miami ona 11-13 milyon arasi maas önermeli ayni parayi almasi icin. Hadi Miami yi seviyor diye 1-1,5 milyon indirim yaparsa bile, ligin gelmis gecmisinin en fazla maas alan oyuncusu olur Falcao

Falcao nun gelmesine hep tedbirli yaklaştım zaten
Ha belki dedim ama
Hiç fazla umutlanmadım
İbrahimovic olayından tecrübeliyiz sonuçta.
Neyse hayırlısı olsun.Şimdi Samatta'ya yüklenecekler belli ki

İşte onu diyorum.Monaco'nun futbolcusu.Takip etmesi bence ileriye dönük..
evet olabilir ma Beckham belki arkadaşıdır rica etmiştir takip eder misin diye o da olabilir.
ama şöyle de bir durum var en az 2 haftadır sıkı şekilde ilgilendiğimiz artık aşikar yani bütün dünya biliyor neredeyse, bu zaman içinde bizi de takip edebilir miydi?
bence edebilirdi.

Seni sevdim renkdas.
Ben yangın yapmıyorum gelir veya gelmez Fatih hoca bilir.Ama burda sanki bizdeymiş gibi konuşanlar başka takımla adı anılınca kıyamet koparanları al
ne alaka yahu bu? diyosunki karısı amerikayı istiyor.ben de sordum nerde bu açıklama diye?yok.çünkü falcaonun son açıklmasında karım ameirkayı sitiyor diye bi açıklaması yok.ha bulursan okuyalım.beni takibe almaması ne ya?ayrıca güneş gazetesi ne alaka?falcao haberlerini yabancı basın yaptı.ona göre konusuyoruz.olmayan haberlere göre ve uyduruk durumlara göre konusulmuyo falcao.ibrahimovic 2015 yazında konusuldu,tek bi yabancı kaynak bile yoktu.pandev de 2014 yazında geldi bu arada : ))) aglamamızı iyi takip etmişssin.ahahaha neyse iyi forumlar
Ben takip ettiğim kadarıyla çocuklarının eğitimi için amerikada yaşamak istiyor diye bir haber okudum ve burada paylaştım son açıklamasında söyledi diye belirtmedim.Haberi veya yazanı bulursam atacağım bulamazsam editleyeceğim.''Kulübü takibe almış diye oraya mı gidecek hahahah '' diye mesaj atmışsın ya diyorum ki senin kulübünü oyuncunu takibe almış mı?Falcao haberini ilk türk basını yazdı ve sonra yabancı basından lequipe haberi verdi.Senin hocan Falcao'yu yalanlamadı mı?Gülüyoruz bu tür haberlere diye.Biz de burada olasılıklar üzerinde konuşuyoruz.Falcao gelmezse yangın yapacak insanlar değiliz.Önemli olan hemen B planına geçebilmek.

Bu arada 50-60 gün boyunca ibrahimoviç konuşuldu editler yapıldı ve 1 eylül de pandevi aldık.Sezon olarak 2014-2015 sezonu yaz transfer döneminde.

Transferin yıldızı şikecilermiş
Bu aspordaki ceyda denen mal karı öyle dedi. Şu memlektte adam gibi şikeci yalamayan bi spor kanalı yokki.
Tiksiniyorum iğreniyorum şu geyiklerden. Trt de de sabah bağıra bağıra konuşan spikeri bile deli eden başka bi mal vardı. Söz konusu Falcao olunca hepsine bi haller oldu. Gecen sene Slimani denen kazmaya nekadar maaş verdi bu şikeciler onu hesaplamazlar çünkü koçu yalamakla meşguller.
Öyle bi algı yapmaya calışıyolarki Falcao gelmesin.

Böyle gereksiz şeylere niye takılıyorsunuz ki? Gerçekler sahada ortaya çıkacak zaten. İstedikleri geyiği yapıp saçmalasınlar. Şampiyon olduğumuzda bu lafların hiçbir önemi kalmıyor zaten :)

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Falcao'nun yıllık vergisiz aldığı para 9 milyon avroymuş

Bize 3-4 e gelmez kesinlikle
Gelebilir ama durum o kadar basit degil.

Falcao evet iyi para aliyor ama son senesi Monaco'da, yani seneye bu parayi alamayacak.

O bakimdan yasli oyuncular genelde baska bir yere transfer olup 2-3 yillik kontrat alma derdine girerler. Hem 3 yil daha bir yerde oynarim diye ama 3 yil daha garanti gelirim de olur diye.

Simdi 1 yil Monaco : 8-9 milyon euro (tam rakami bilmiyorum)
Mesela simdi bize transfer olsa: 3 yil x 4.5 milyon Euro = 13.5 milyon euro.

Falcao sunu dusunur, ben bu parayi baska nerede alabilirim?

evet olabilir ma Beckham belki arkadaşıdır rica etmiştir takip eder misin diye o da olabilir.
ama şöyle de bir durum var en az 2 haftadır sıkı şekilde ilgilendiğimiz artık aşikar yani bütün dünya biliyor neredeyse, bu zaman içinde bizi de takip edebilir miydi?
bence edebilirdi.
Falcao gibi biri etmezdi diye düşünüyorum.Monaco ile sözleşmesi varken takımın taraftarlarına bunu yapmazdı.Bi gidiyorum tarzı paylaşım yapıp teşekkür ederdi diye tahmin ediyorum..

Beyler bu İnter Miami önümüzdeki sene MLS'de oynayacak. Yani ilk maçı martta. Falcao'nun oraya şimdiden gitmesi yalandır. Benim tahminim bu yönde

Gelebilir ama durum o kadar basit degil.

Falcao evet iyi para aliyor ama son senesi Monaco'da, yani seneye bu parayi alamayacak.

O bakimdan yasli oyuncular genelde baska bir yere transfer olup 2-3 yillik kontrat alma derdine girerler. Hem 3 yil daha bir yerde oynarim diye ama 3 yil daha garanti gelirim de olur diye.

Simdi 1 yil Monaco : 8-9 milyon euro (tam rakami bilmiyorum)
Mesela simdi bize transfer olsa: 3 yil x 4.5 milyon Euro = 13.5 milyon euro.

Falcao sunu dusunur, ben bu parayi baska nerede alabilirim?

hic biryerde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt