Aydın Aslan
Berlin Panteri
- 24 Kasım 2008
- 42.412
- 23.651
- 2.698
ligue 1 ya katildiklarindan dolayi kulüp icin gecersiz bir durum
Değil
Timurlenk söyledi Lequipe den onaylı bir habermiş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ligue 1 ya katildiklarindan dolayi kulüp icin gecersiz bir durum
evet olabilir ma Beckham belki arkadaşıdır rica etmiştir takip eder misin diye o da olabilir.İşte onu diyorum.Monaco'nun futbolcusu.Takip etmesi bence ileriye dönük..
Herkesle afedersin t..k geçiliyor biz bir Malc..o yazdık diye ceza yedik bide 3 gün vermiş beyenfiler masası.
MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Falcao'nun yıllık vergisiz aldığı para 9 milyon avroymuş
Bize 3-4 e gelmez kesinlikle
Ben yangın yapmıyorum gelir veya gelmez Fatih hoca bilir.Ama burda sanki bizdeymiş gibi konuşanlar başka takımla adı anılınca kıyamet koparanları alSeni sevdim renkdas.
Ben takip ettiğim kadarıyla çocuklarının eğitimi için amerikada yaşamak istiyor diye bir haber okudum ve burada paylaştım son açıklamasında söyledi diye belirtmedim.Haberi veya yazanı bulursam atacağım bulamazsam editleyeceğim.''Kulübü takibe almış diye oraya mı gidecek hahahah '' diye mesaj atmışsın ya diyorum ki senin kulübünü oyuncunu takibe almış mı?Falcao haberini ilk türk basını yazdı ve sonra yabancı basından lequipe haberi verdi.Senin hocan Falcao'yu yalanlamadı mı?Gülüyoruz bu tür haberlere diye.Biz de burada olasılıklar üzerinde konuşuyoruz.Falcao gelmezse yangın yapacak insanlar değiliz.Önemli olan hemen B planına geçebilmek.ne alaka yahu bu? diyosunki karısı amerikayı istiyor.ben de sordum nerde bu açıklama diye?yok.çünkü falcaonun son açıklmasında karım ameirkayı sitiyor diye bi açıklaması yok.ha bulursan okuyalım.beni takibe almaması ne ya?ayrıca güneş gazetesi ne alaka?falcao haberlerini yabancı basın yaptı.ona göre konusuyoruz.olmayan haberlere göre ve uyduruk durumlara göre konusulmuyo falcao.ibrahimovic 2015 yazında konusuldu,tek bi yabancı kaynak bile yoktu.pandev de 2014 yazında geldi bu arada : ))) aglamamızı iyi takip etmişssin.ahahaha neyse iyi forumlar
4.75 maaş + 1.25 yıllık imza parası 2+1 sözleşme en uygunudur. 6 almış olur6 verelim 4 biz, 2 sponsor ve kapansın bu mevzu.
Falcao ve banegadan bir tanesinin gelmesi halinde sukunetimizi koruruz. Ikisi de gelmezse olacakları tahayyül edemiyorum.Falcao yangın tayfanın kırmızı çizgisidir.
Transferin yıldızı şikecilermiş
Bu aspordaki ceyda denen mal karı öyle dedi. Şu memlektte adam gibi şikeci yalamayan bi spor kanalı yokki.
Tiksiniyorum iğreniyorum şu geyiklerden. Trt de de sabah bağıra bağıra konuşan spikeri bile deli eden başka bi mal vardı. Söz konusu Falcao olunca hepsine bi haller oldu. Gecen sene Slimani denen kazmaya nekadar maaş verdi bu şikeciler onu hesaplamazlar çünkü koçu yalamakla meşguller.
Öyle bi algı yapmaya calışıyolarki Falcao gelmesin.
Gelebilir ama durum o kadar basit degil.Falcao'nun yıllık vergisiz aldığı para 9 milyon avroymuş
Bize 3-4 e gelmez kesinlikle
Falcao ve banegadan bir tanesinin gelmesi halinde sukunetimizi koruruz. Ikisi de gelmezse olacakları tahayyül edemiyorum.
Falcao gibi biri etmezdi diye düşünüyorum.Monaco ile sözleşmesi varken takımın taraftarlarına bunu yapmazdı.Bi gidiyorum tarzı paylaşım yapıp teşekkür ederdi diye tahmin ediyorum..evet olabilir ma Beckham belki arkadaşıdır rica etmiştir takip eder misin diye o da olabilir.
ama şöyle de bir durum var en az 2 haftadır sıkı şekilde ilgilendiğimiz artık aşikar yani bütün dünya biliyor neredeyse, bu zaman içinde bizi de takip edebilir miydi?
bence edebilirdi.
Gelebilir ama durum o kadar basit degil.
Falcao evet iyi para aliyor ama son senesi Monaco'da, yani seneye bu parayi alamayacak.
O bakimdan yasli oyuncular genelde baska bir yere transfer olup 2-3 yillik kontrat alma derdine girerler. Hem 3 yil daha bir yerde oynarim diye ama 3 yil daha garanti gelirim de olur diye.
Simdi 1 yil Monaco : 8-9 milyon euro (tam rakami bilmiyorum)
Mesela simdi bize transfer olsa: 3 yil x 4.5 milyon Euro = 13.5 milyon euro.
Falcao sunu dusunur, ben bu parayi baska nerede alabilirim?
öyle bir karar verildi diye iyi hatirliyorum. yoksa ligue 2 den ligue 1 e cikamiyorlardiDeğil
Timurlenk söyledi Lequipe den onaylı bir habermiş