Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rvp bile o haliyle kac derbi kazandirdi :)

Falcao rvp gibi kronik sakatmi adam her sene sakir sakir gollerini atiyor

Adamın Fenere gelmeden önceki sezon kaçırdığı maç sayısı sadece 7

Daha öncesine gidersen evet kaçırdığı maçlar var ama Falcao'da çok ağır sakatlıktan çıktı neredeyse 2 sene top oynayamadı

Benzer özellikleri var

6 milyon avroya geldigini dusunursek 38 milyon turk lirası gibi bir rakam cıkıyor ortaya. Bonusları da muhakkak vardır bunun.

3 yıllık istiyormuş bir de. Son vurgununu yapıyor herhalde. Sonra ulkesinde oynamak istedigi takımda ucretsiz de oynar.
Çok büyük para.İmaj hakları da var ekstra olarak.Bu paraya girilir mi emin değilim

Eric Gerits kim la Gerets'in çakması mı ?
Başta ben de bizim Gerets olarak okudum ama değilmiş,bu adammış

ErikGerits2-1024x512.webp

Adamın Fenere gelmeden önceki sezon kaçırdığı maç sayısı sadece 7

Daha öncesine gidersen evet kaçırdığı maçlar var ama Falcao'da çok ağır sakatlıktan çıktı neredeyse 2 sene top oynayamadı

Benzer özellikleri var

Bizde tarranomu var gizlesin

Varsa sakatlik sorunu bizimkilerin haberi olur

bu as oyuncular hangi ara gelecek?akhisar macına hangi 11le cıkacagız?önlibero yok,seri tatilde.forvetler yok.hoca bari gökayı kazansa ortasahada.

donk-gökay
--jimy-----

babel--- emre mor

--erencan

bile süper olur : )

Bu Falcao konusu cok konusuldu ve transfer nasil olur diye anlatiyim.

1. Monaco, Falcaonun yerine yine Jorge Mendesin oyuncusuna Andre Silvayi aldi.

2. Andre Silvayi, 30m euro veripte yedek oturmaz ilk 11 oynar, Falcao da bunu biliyor.

3. Ayni Jorge Mendes, Andre Silvayi getiridi icin Falcaoyu bonservissiz cikartmaya calisiyor.

4. Falcao bosa ciktigi zaman, ya kendine avrupada devam edecek yada Inter Miami gibi, hic kendine kasmadan sende rahat 4-5m euro/dollar goturecek.

5. Burada Falcaonun istegi cok onemli. Avrupada kendime gosterecem, hala dunyanin en iyi santraforlarindan biriyim derse bize gelir. Yada, ben artik cok para kazandim, 1-2 sene takilirim, sonra bitirim derse bize gelmez.

Falcao için 18 milyon euro ödemek saçmalık.Son yılı anlaşıp göndermeye çalışacağımız yada yararlanamayacağımız için bizde yıllık 9 milyon euro veriyoruz.Monaco'dan az değil.Gelmesin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt