Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben hiç yunus akgün çöp demedim hiç bir galatasaray oyuncusu için de demem( tarık çamdal hariç) ancak yunus akgün bence bir sinan gümüş bile olamayacaktır diyorum. Yunus senin oğlun değil alınganlık yapmana gerek yok. Keşke ben haksız çıksam ama yunustan olmayacak
olacak

mariano ve nagatomoya bulaşma murhan.lepzig macında ikisi birden cıkınca gördük ne oldugunu.

Timothy Weah (George Weah'in oglu, 19 yasinda) 10 milyona Lille'e transfer olmus, saka gibi. Böyle topcular kazandirmamiz lazim bu kulübe. Bu kacinci genc yetenek kacirdigimiz.

Goal Türkiye sayfası Wanyama gelmiş gibi davranıyor.

Seneye çok sıkıntı çekeceğiz iki bekimizin donk ve selçuk'un seri'nin sözleşmeleri bitiyor.Kiralık 6 numara alırsak o da gidecek as kadrodan 4 oyuncu ile yollar ayrılacak.Babel 34 yaşına gelmiş olacak.Bu sene kesinlikle 6 numarayı bonservisli alıp beklerden birini değiştirmeliyiz

Her şey İbrahimoviç geliyor dediklerinde başladı.

Ardından Asamoah, Alan, Pato, Banega, Cuellar, Emre Mor, Samatta ve Falcao gelecek mi derken tam toparlanıyorum, şimdi de Wanyama diyorlar.
Anlıyor musun?

IMG_20190722_182919.webp

UEFA transfer dönemi sonu Transfermarkta bakacak diyecek ki bi Galatasaraya bakalim sonra Sok Wanyamalar Seriler Falcao lar ‚Ulan Noluyor‘ diyecekler sonra FFP bilançosuna bakacaklar diyeceklerki ‚Hastirrr‘

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

marianonun sözleşmesi seneye bitiyor mu?
eğer öyleyse mutlaka satılmalı bu yıl

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt