Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
muhasebeci arkadaşlar diye dalga geçmek istemiyorum zira siz de aşık olduğunuz klubü düşünüyorsunuz ama geçen seneye bakıyorum Selçuk 4m mitroğlu 3m Diagne 2.5m 3 kazmaya 10milyon ödedik ve batmadık. Falcaoya 5-6 verince mi batıyoruz? Tamam süper dönemi değil ama 2 sene de iş yapar en azından heyecan veren bir oyuncumuz olur. 30m lik Seri’yi kiraladık gazı 2 gün sürmedi. Messi Rodaldo İbrahimoviç olmayabilir ama Falcao da Falcaodur ben izlemek istiyorum

valla hocam Rahmetli Babam bursasporlu olduğundan bursaspora sempatim vardır izledim çok bursa maçını rezil bir stoper.Okan da öyle pek iyi bir kaleci değil.Muhammed çok daha iyi kaleci.Ama Okan potansiyellide bu erdoğandan en fazla ahmet çalık çıkar.İnşallah yanılırım
okan ilk cıktıgında cok iyiydi.bursa kötü bi sezon geçirdi,okanın da cortlaması normal.ertugrulun da öyle

Fatih terim 3.döneminin devre arasında muhakkak bir stoper alınmasını istemiş yönetime listeyide vermişti.Daha sonra hocaya drograbanın transfer edilme ihtimali olduğunu bu durumd stoper transferinin yabancı sayısı ve maliyet açısından olamayacağını söylediklerinde Drogbayı alın demiş bir hocadır.Falcaoya hayır diyebileceğine ihtimal vermiyorum.

Off sen halüsinasyon musun dayı adamın ön-capraz bağ ve kasıktan ağır sakatlıkları var sene içinde en az 3 defa nüksediyorlar 33 yaşında ve ağır sakatlık durumunda bitersin
Ne diyorsun lan sen? Ac bak istatistiklerine bos bos konusma
Yazdigin mesajlara baktim, tam antu kafasi bu nerde görsem tanirim. Modlar göreve

TRANSFER - Sevilla, orta saha oyuncusu Nemanja Gudelj'i kadrosuna kattı.
TRANSFER - Gazişehir FK, Senegalli stoper Papy Djilobodji'yi kadrosuna kattı.‬ Le Mundo

Falcao sakatlık geçmişini bir koyar mısınız?
Screenshot_2019-07-23-00-01-27.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt