Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cunku avrupali kulupleri, hemen atlamaz bir genc oyuncu statik kastigi zaman. Adami 1-2 sene takip ederler ve ondan sonra karar verirler.

Mesela Monchi bir aciklamasinda bunu soylemisti;

Alacagim oyuncun mental yapisi ve fizik olarak iyi olmasi lazim demisti, ondan sonra ev ve deplasmanlar ayni etkiyi gostermeli, onlar tamamsa hocanin oyun felsefesi ve planlina uyuyorsa oyle aliriz.
Monchi Belhanda yı almazdı yani mental fln

Fatih Terim, gelecek sezon orta sahada bir 6, iki de 8 numarayla oynama planları yaparken tecrübeli teknik adamın bu üçlü tandemi Wanyama Seri Benaga ile kurmak istiyor. Bu bağlamda Banega transferinde mutlu sona ulaşılırsa Belhanda ile yollar ayrılacak. (Akşam)
OHA
H
A

Wanyama seri Banega HA

Para harcamak sorun olmuyor dediğin arabistanda transfer rekoru 16.5la ahmed musada 2.sırada da 12 ile josef var.. Arapların adı çıkmış para sıkıntısı yok diye kimse açıp bakmıyor bu adamlar maximum ne para ödemiş..
Sen araplara o gözle bakıyorsun Fransız da sana o gözle bakıyor Galatasarayı bulmuşken itelerim biraz derler..Görmüyor musun Monchi manyağı 32lik banega için 8 milyon istiyormuş
Iyi de adamlar 8 9 10 takir takir veriyorlar. Maaslari da bol kepceden dagitiyorlar. Hala ayni noktadayiz. Gomis satilmaya mecbur degildi ve Falcao mecbur.

O vakit Fenerbahçe tabiki
1f27034a6d3f00f6ac39405edd52e464.jpg

Mendes öyle bir menajer ki... 10 Mil altı masaya bile oturmaz.

Iyi de adamlar 8 9 10 takir takir veriyorlar. Maaslari da bol kepceden dagitiyorlar. Hala ayni noktadayiz. Gomis satilmaya mecbur degildi ve Falcao mecbur.

ben gomisin satılmasının mecburiyetyle ilgili birşey demedim konu araplar...

Sen daha 6 ay önce 8.75e luyindamayı aldın ffp ensendeyken...yani arapların bol bonservis dağıttığı falan şehir efsanesi onu demek istiyorum yıllık ücreti fazla veriyor olabilirler ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt