Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banega kısmı değil

Levent abi Ozornwafor gelmeyecek demişti.Kaynağını sormuştuk Özgür demişti

Sonra Özgür'de Levent abiye sana böyle bir mesaj attığımı kanıtla demişti.O günden sonra Levent abiden bir mesaj görmedim

Ozornwafor şuan bizim topçumuz olduğu gerçeğine değinmiyorum bile.Levent abi forumda seviliyor ama şu duyum işlerine karışmasa daha iyi olacak bence,yine de kendi tercihidir
Ben orada yanlış bir mesaj yazdığımı söylemiştim. Banega mevzusunda kaynağım Özgürdür demiştim. Ayrıca kendisi ile her hangi bir sorun yaşamadım. Söz verdiğim gibi özel mesajımı da kimseye paylaşmadım. Belki siz görmediniz o mevzu ile alakalı mesajımı yani oda benimle ilgili değil sanırım.

Falcao-Emre Mor ve Dos transferleri gerçekleşirse bence fazlasınada gerek yok ama dos transferi kesinlikle bonservisli bir isim olmalı her sene ortasahada 1-2 transfer pek randımanlı olmayabilir.

Yeni bir üyenin Levent'e kolpacı diye giriş yapması fikrinden daha fazla değer görür benim koyduğum noktalar feyk bey..... (yardımcı olayım 5 nokta var sayma şimdi tek mi çift mi diye)
Mevzuyu uzatmaya gerek yok. Hakaret etmediği sürece kolpacı demesi zoruma gitmez.

Ben orada yanlış bir mesaj yazdığımı söylemiştim. Banega mevzusunda kaynağım Özgürdür demiştim. Ayrıca kendisi ile her hangi bir sorun yaşamadım. Söz verdiğim gibi özel mesajımı da kimseye paylaşmadım. Belki siz görmediniz o mevzu ile alakalı mesajımı yani oda benimle ilgili değil sanırım.

Ozornwafor gelmeyecek demedin mi ? Dedin

Kaynağının da Özgür olduğunu söylemiştin onu kendi gözlerimle gördüm.Hatta soruyu ben sormuştum yine :D

O yazılanlar üstüne Özgür sana kanıtla demişti.Banega konusunda bir şey demedi Ozornwafor burda bahsedilen isim

“Falcao ve Wanyama transferlerinde ufak pürüzler kaldığını duydum.” (
@eyupyildiz

güvenilirmi bu aradaş

Ünal Aysal Sneijder'i aldıktan sonra gündeme gelen Drogba'yı 1 günde istedi, anlaştı ve aldı. Bunlar 2 yıldır Pato'nun, Alan'ın, Falcao'nun kapısında yatıyorlar.

Millet salıyor zehri...

Hadi bakalım.

bu adamlar gelirse maçları böyle seyrederim reis ;D

1563888887166.webp

Ozornwafor gelmeyecek demedin mi ? Dedin

Kaynağının da Özgür olduğunu söylemiştin onu kendi gözlerimle gördüm.Hatta soruyu ben sormuştum yine :D

O yazılanlar üstüne Özgür sana kanıtla demişti.Banega konusunda bir şey demedi Ozornwafor burda bahsedilen isim
Evet aslında yanlış ismi yazmışım editleme süresi geçince de değiştirmedim.
Aydın açıklamasını yaptım. Sen görmediysen oda senin problemin ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt